5/06/2010

Γιορτή για την Υγιεινή Διατροφή των Παιδιών-Παιδειατροφή. Ποιοι είναι όμως οι χορηγοί;

Την Παρασκευή 14 Μαΐου (16:00-21:00) και το Σάββατο 15 Μαΐου 2010 (11:00-16:00), ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει μεγάλη γιορτή για την υγιεινή διατροφή των παιδιών, στο εμπορικό κέντρο Avenue.
Θα περιλαμβάνει:
*πολύτιμες διατροφικές συμβουλές για μικρούς και μεγάλους από εξειδικευμένους διαιτολόγους και διατροφολόγους, ενώ στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά και γευστικά δώρα!

Το πρόγραμμα Παιδειατροφή όντως είναι ένα σοβαρό πρόγραμμα που στοχεύει στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας με την ενεργή μακροχρόνια συμμετοχή των τοπικών παραγόντων. Το πρόβλημα είναι οι χορηγοί. Ποιοι είναι; Ανάμεσα τους είναι η Φερρερο-Ferrero (Kinder, Nutella) και η Nestle που τη ξέρουμε όλοι μας. Η εκδήλωση μπορεί να σου δώσει καλές διατροφικές συμβουλές, αλλά προσοχή στα γευστικά "δώρα" που προφανώς θα είναι από τους χορηγούς (σοκολάτες κτλ) που μόνο υγιεινή διατροφή δεν είναι.


Είναι βλέπεις μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που είχα αναφέρει σε άλλη ανάρτηση για να μας πείσουν πόσο ενδιαφέρονται για την υγεία των παιδιών ενώ συγχρόνως τους πουλάνε σοκολάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου