6/23/2010

Είναι και σεφ η Μανωλίδου; Κοιτάξτε ποιους έχουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι.

Διάβασα ότι η Ευγενία Μανωλίδου θα παρουσιάσει την εκπομπή Masterchef που ξεκίνησε αρχικά από την Αγγλία, και αναρωτιέμαι γιατί εδώ στην Ελλάδα πρέπει να έχουμε παρουσιάστρια μιας εκπομπής μαγειρικής τη κυρία Μανωλίδου και όχι κάποιον που πραγματικά ασχολείται με το φαγητό όπως έκαναν και οι Άγγλοι; Ποιοι είχαν οι Άγγλοι; Τον Τζων Τορόντ ο οποίος είναι σεφ που ειδικεύεται στην Αυστραλοασιατική κουζίνα και είναι υπεύθυνος εστιατορίων στο Λονδίνο, ενώ ο άλλος παρουσιαστής είναι ο Γκρεγκ Γουάλις ο οποίος ξεκίνησε αρχικά ως μανάβης και συνέχισε ως αρθρογράφος σε θέματα μαγειρικής και φαγητού. Το Αμερικάνικο MasterChef που ξεκινά τώρα θα έχει τον Γκόρντον Ράμσι, σεφ που κατέχει πολλά αστέρια Μισελέν, που έχει κάνει πολλές εκπομπές μαγειρικής, και έχει γράψει και πολλά βιβλία μαγειρικής. Η Ευγενία τι έχει κάνει;

4 σχόλια:

  1. Παντρέυτηκε βουλευτή του ΛΑΟΣ που μιλάει πολύ και δυνατά και τον σατυρίζουν η πληοψηφία της ελληνικης τηλεορασης την οποια "υπηρετει" η συζυγος του.
    Απλα ειναι τα πραματα.
    Τελικα και για τη showbiz θελει μεσον.
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α και κατι ακομα.Εμ βαζοντας τη μανωλιδου για το τοπ σεφ που να διαφημιστει η χωρα μας.Βαλτε εναν σουπερ σεφ εναν γνωστη,εναν ειδικο μια φορα να αναδειξει και την κουζινα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω στην ελλαδα ολα ειναι θεμα φαινεσθαι και οχι πειρας και εμπειριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με τον φιλο παραπανω. Τοσους καλους σεφ εχουμε ακομα και με αστερια Michelin και αντι αυτων βαλαμε την αντιπαθητικη ποντικομουρα. Ας βαζαμε εστω τον Γιωργο Χωραφα της Πολιτικης Κουζινας. Καποιον τελοσπαντων που εχει καποια σχεση με το αντικειμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή