7/22/2010

Μας Αρέσει. Χυμός Ρόδι από μη συμπυκνωμένο χυμό.

Δεν περιέχει πρόσθετα γλυκαντικά η αλλά χρώματα και παράγεται από μη συμπυκνωμένο χυμό ροδιού, έτσι δεν υπάρχει πιθανότητα να περιέχει πρόσθετα (αόρατα) σάκχαρα. Ο καθαρός χυμός ροδιού (δηλαδή αυτός που δεν είναι αναμειγμένος με άλλους χυμούς) έχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών ουσιών που φαίνεται ότι μπορεί να εμποδίσουν την δημιουργία πλάκας στις αρτηρίες.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100 ml: Θερμίδες: 61, Υδατάνθρακες: 15 γρ., Πρωτεΐνη: 0 γρ., Λιπαρά: 0 γρ.

35 σχόλια:

  1. Από περιέργεια - κάνετε ανάλυση της Μερέντας ή Nutella; Έχει κάποια καλή πλευρά από άποψη διατροφής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το καλύψουμε σε μελλοντική αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nai alla den mas les poios ximos einai.
    Nomizo kai ta aldi exoun ximo milou apo mi simpiknomeno ximo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ο χυμός zoi kαι βρίσκεται στα super market vasilopoulos, ισως και αλλού,

    Βγαίνει σε 2 γευσεις. Σκετο ροδι και ρόδι και βατόμουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο ΧΥΜΟΣ JUST-ΡΟΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 46Β,ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα,προτιμω τον Ζωη...Το Just RODI ειναι στυφο και σκουροχρωμο,συν οτι δεν τον βρισκεις κι ευκολα.Τον εχει δει κανεις σε κανενα supermarket?

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ MHN ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ SUPER MARKET.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΥΦΟ ΟΥΤΕ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

      Διαγραφή
  6. paidia egw ton poulousa ton xumo! ton eixa balei se ola ta mini markets sta prwta tou bimata! polu kalos diatrofika alla periergi geusi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, εντάξει.. αλλά όταν ένα φρούτο γίνεται χυμός δε χάνει πολλά από τα θρεπτικά συστατικά του;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο χυμός JUST ΡΟΔΙ ,είναι σφραγισμένος σε κενό αέρος κι έτσι
    διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον έχω αγοράσει κι έγω από ένα μαγαζί στην Αθήνα,Ευριπίδου 46 νομίζω,και μου έδωσαν και πρόσκληση για την έκθεση γεύσεις ζωής στο Ζάπειο που θα γίνει 31 Μαρτίου με 3 Απριλίου.Θα έχουν περίπτερο εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A να παω απο κει,γιατι δεν τον εχω δει πουθενα αλλου...

      Διαγραφή
  10. Να ρωτήσω κάτι παιδιά? Στην Ελλάδα, ευτυχώς έχουμε αρκετά ρόδια. Γιατί να μη στίψουμε το χυμό στο σπιτάκι μας και να τον πιούμε επι τόπου??? Πήγα σε μία καφετέρεια στο Σύνταγμα, αυτή που είναι στο ρετιρέ του καταστήματος Public (με την ωραία θέα), όπου πουλάνε φρεσκοστιμμένο χυμό ρόδι με 6€. Τον παρήγγειλα, ωραιότατος ήταν αν και λίγος, αλλά αν τον ετοιμάσει κανείς στο σπίτι του θα είναι πολυ πιο οικονομικό από 6 ολοκληρα Ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δίπλα στο Public Συντάγματος έχει ένα μαγαζί ,Ματσούκα με ξηρούς καρπούς που πουλάει φυσικό χυμό ρόδι 1 λίτρο γύρω στα 5,5 ευρώ και μου είπε ότι χρειάζεται 8 κιλά ρόδι για να βγει αυτός ο χυμός.Στην εποχή τους έχουν 3 ευρώ το κιλό ,εκτός εποχής διπλάσια και βάλε,οπότε πιστεύω συμφέρει κι είναι πολύ γευστικός.Μου είπε ότι η εταιρεία που το φέρνει θα έχει περίπτερο στο Ζάπειο στην έκθεση αυτή τη βδομάδα ,οπότε λέω να περάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο δίπλα στο Public Συντάγματος είναι το μαγαζί αυτό? Το κατάστημα λέγεται "Ματσούκα"?
    Μήηηηπως θυμάσαι διεύθυνση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το καταστημα είναι πισω απο το public στο απεναντι τετραγωνο καραγιωργη σερβιας,σημερα πηγα στην εκθεση γευσεις ζωης στο Ζαπειο πολυ καλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το συγκεκριμενο προιον(just ροδι)το βρηκα και σε ενα on line φαρμακειο,το megapharmacy.gr και σου το στελνουν σπιτι ,με 5,5 ευρω το λιτρο.Εγω τον εχω αγορασει απο το φαρμακειο και ειναι εκπληκτικος !!!!!!!Διαβαστε και τις μελετες που εχουν γινει για το χυμο ροδιου στο ιδιο site...www.megapharmacy.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά , η έκθεση στο Ζαππειο τελείωσε και μπήκα εδώ για να δω αν κάποια από τα προιόντα που είδα έχουν comments (θετικά ή αρνητικά).Ο συγκεκριμένος χυμός έιναι όντως εκπληκτικός, γνώρισα και του εκθέτες.Οπως λεει και ένας φίλος παραπάνω, το μαγαζί είναι στην Ευριπίδου και θα μπορούσα να πω με βεβαιότητα πως αν και ήταν το μικρότερο περίπτερο, γινόταν ο μεγαλύτερος ΧΑΜΟΣ και πωλήσεις. Απλά σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Πήρα και διαφημιστικό υλικό.Για όποιον ενδιαφέρεται το τηλ. ειναι 210 3215053.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι εγώ παιδιά πήγα χθες στην έκθεση, για να σας πω την αληθεια, με σκοπό να βρω αυτό το χυμό. Γνώρισα και τους εκθέτες, μου είπαν για το μαγαζί τους, αν κάνουμε παραγγελία 25€, στα φέρνουν και στο σπίτι. Αν δηλαδή αγοράσουμε 5 μπουκάλια. Τον δοκίμασα ήδη, έχω πιει 2 ποτήρια, είναι καταπληκτικός και ευεργετικός. Θα τον αγοράζω συνέχεια.
    Για τα υπόλοιπα είδη της έκθεσης, είχε πολλά σαπούνια, πολλά παραδοσιακά προιόντα (ζυμαρικά, παξιμάδια κτλ., μέχρι και σαλιγκάρια), αλλά νομίζω πως την παράσταση έκλεψε ο χυμός ρόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά, έπαθα και γω σοκ με το προιόν.Καταρχήν , το μπουκάλι του 1 λίτρου είναι πολύ προσιτό (5,00 ευρώ) και το παιδί που το φέρνει μου είπε ότι αν ανοιχτεί θέλει 4 μέρες ψυγείο - μετά γίνεται ξύδι γιατί δεν έχει συντηρητικά και είανι ωραιότατο για σαλάτες. Δεν πρόλαβε να φτάσει τις 4 μέρες. Το ήπιαμε ήδη. Είναι απλά τέλειο!!!Πήγα σήμερα να το βρω στο Παγκράτι και το χουν 7,80. Οπότε κατέβηκα στο κέντρο όπου είναι το μπακάλικο του αντιπροσώπου και όντως ο άνθρωπος έχει διατηρήσει την τιμή της έκθεσης.Είναι ένα υπόγειο απέναντι από το ελιξήριο με τα μπαχαρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νομίζω πως δε χρειαζόταν καν να πας στο μπακάλικο, στο φέρνει σπίτι ο άνθρωπος, αρκεί να κάνεις λογαριασμό 25€. Με πέντε μπουκαλάκια μια χαρά.
    Κι εμένα τα ίδια μου είπε, πως αν ανοιχτεί πρέπει να καταναλωθεί σε 4 μέρες, αλλιώς μετά γίνεται ξύδι για τις σαλάτες. Αλλά ποιες 4 μέρες.. Αμέσως τελειώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ;;;;ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΕΝΑ SITE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο www.megapharmacy.gr το βρίσκεις.
    Αλλά καλύτερα, να πάρεις τηλέφωνο στην πηγή, στο 210 3215053. Θα στο στείλουν και σπίτι σου, με 5 ευρώ το λίτρο. Είναι η χαμηλότερη τιμή που θα το βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανοιξτε και διαβαστε στο www.megapharmacy.gr,στην κατηγορια τροφες-φυσικοι χυμοι,ολες τις ιδιοτητες του χυμου του ροδιου....περα απο τη γευση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οι ιδιοτητες ειναι πραγματι εκπληκτικες!εχω δει πολυ μεγαλη βελτιωση στον οργανισμο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θα ηθελα να μαθω εαν γινεται εαν πουλουν το χυμο απο ροδι στα χανια και εαν ναι σε ποιο μερος η μαγαζι θα μπορουσα να τον αγορασω ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Δίπλα στο Public Συντάγματος έχει ένα μαγαζί ,Ματσούκα με ξηρούς καρπούς που πουλάει φυσικό χυμό ρόδι 1 λίτρο γύρω στα 5,5 ευρώ και μου είπε ότι χρειάζεται 8 κιλά ρόδι για να βγει αυτός ο χυμός.Στην εποχή τους έχουν 3 ευρώ το κιλό ,εκτός εποχής διπλάσια και βάλε,οπότε πιστεύω συμφέρει κι είναι πολύ γευστικός"

    ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ το παραπάνω αλλά και τον λοιπό ενθουσιασμό σας θα ήθελα να βάλω ένα ερωτηματικό:
    8 κιλά ρόδι επί 3 ευρώ το κιλό= 24 ευρώ κόστος το λίτρο χυμού. Και σας το πουλάνε 5,5!
    Στέκει;
    Από που βρέθηκε τόσο φθηνότερη πρώτη ύλη; Αναγράφεται η προέλευση;

    Κατά βάση και γω υπερ του ροδιού είμαι αλλά φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το μπουκάλι γράφει ότι είναι προϊόν Γεωργίας. Εγώ ρώτησα τους αντιπρόσωπους εδ´ω γιατί έιχα την ίδια απορ´ια.η ποικιλία του ροδιόυ δεν έχει καμία σχέση με αυτο της Ελλάδας.έιναι τα πολυ μεγάλα Ρόδια αν τα χεις δει.κοίτα, εκέι οι πρώτες ύλες είναι φθηνότερες όπως κ το εργατικό προσωπικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελευταία νέα,πέρασα σημερα κι έχουν φέρει ρόδι με κρανα,ρόδι με μυρτιλο,αγριοκερασο και σκετα.Δευτέρα θα περάσω να αγοράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το κρανο έχει πολυ ξεχωριστή γεύση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι πανικός είναι αυτός με τον χυμό ρόδι???Βαριέστε να καθαρίζετε το ρόδι και να το φατε?Παρτε εκει περα και καθαρίστε ενα ρόδι και φάτε το...Επειδή έχουμε μάθει στην ευκολία έχουμε διατροφικά προβλήματα... Ε και αμα βάψεις τα δαχτυλάκια σου δεν έγινε και κάτι...ρόδι έφαγες απλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπαρχει φυσικος ελληνικος χυμος ροδι για οποιον ενδιαφερεται στειλτε ενα email με ονομα περιοχη τηλεφωνο στο impossibleuntilldone παπακι yahoo τελεια com

    ΑπάντησηΔιαγραφή