10/23/2010

Σχετικά με την Herbalife.

Είχαμε μιλήσει στη προηγούμενη ανάρτηση για τα υποκατάστατα γευμάτων. Μια εταιρία που είναι γνωστή σε αυτό το χώρο είναι η Herbalife. Τα προϊόντα της μπορείς να τα αγοράσεις μόνο από ανεξάρτητους συνεργάτες. Είναι γνωστό ότι οι πωλήσεις των προϊόντων της Herbalife στηρίζονται σε αυτό που λέμε δικτυακό μάρκετινγκ, όπου κάποιος που ενδιαφέρεται πληρώνει ένα ποσό για να λάβει πληροφορίες αλλά και προϊόντα, στη συνέχεια βρίσκει πελάτες για τα προϊόντα αλλά και άλλους συνεργάτες όπου και αυτό ανταμείβεται. Ναι είναι μια μορφή πυραμίδας. Δεν θα ασχοληθούμε με το πόσο δίκαιο η επικερδές είναι μια τέτοια δουλειά, αλλά για το πως επηρεάζει το αντικείμενο της συγκεκριμένης εταιρίας που σε αυτή τη περίπτωση είναι η διατροφή και η υγεία ανθρώπων. Ποιους προσελκύει η Herbalife; Διάφορους ανθρώπους: νοικοκυρές, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές, εργάτες έχουμε δει από όλα. Πάντως οι περισσότεροι είναι εντελώς άσχετοι με τη διατροφή. Στις παρουσιάσεις τους επικρατεί μια ατμόσφαιρα πλύσης εγκεφάλου αλλά και ελπίδας για μερικούς από αυτούς τους ανθρώπους
Τι γίνεται μετά όμως; Αυτό που μας προβληματίζει είναι το γεγονός ότι κάποιος εντελώς άσχετος στο χώρο της διατροφής αλλά με μεγάλο κίνητρο να πουλήσει θα σου πει οτιδήποτε προκειμένου να σου πουλήσει το προϊόν. Πολλοί ανεξάρτητοι συνεργάτες λένε διάφορα ανόητα, χωρίς καμιά επιστημονική τεκμηρίωση.  Από ανεξάρτητους συνεργάτες γίνονται "σύμβουλοι ευεξίας" όπου όχι μόνο σου προωθούν τα προϊόντα, αλλά δίνουν και δίαιτες αλλά και άλλες συμβουλές για την υγεία σου. Φαντάζομαι ότι πιστεύουν οτι... έγιναν "γνώστες" επειδή παρακολούθησαν 1-2 σεμινάρια της Herbalife. Αυτός ο τίτλος τους δίνει μια εγκυρότητα και αποκτούν μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους. Τα προϊόντα του Βασικού προγράμματος δεν φαίνεται τουλάχιστον από τα συστατικά τους, να έχουν κάποιο κίνδυνο, δεν είναι όμως θαυματουργά, είναι ένα άπλο πολυβιταμινούχο υποκατάστατο γεύματος με κάποιες φυτικές ίνες και βότανα.  Δεν είναι το προϊόν που μας προβληματίζει τόσο, όσο αυτοί που το προωθούν, και τις λανθασμένες και πιθανό επικίνδυνες διατροφικές συμβουλές που δίνουν.

82 σχόλια:

  1. το πόσες φορές την είχα πατήσει μ αυτήν την herbalife δεν λέγεται, κάθε φορά που έψαχνα για δουλειά!! Φυσικά, όταν είσαι άνεργος και σου ζητάνε και 100 ευρώ για να πάρεις προιόντα και να πας κι ένα ταξιδάκι-σεμινάριο, άμα έχεις μυαλό, φυσικά δεν δέχεσαι!! Αλλά στις αγγελίες που βάζουν σε παραπλανούν εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλώ δως μ λίγο παραπάνω πληροφορίες πήγα σήμερα εκεί για δουλειά κ δε ξέρω τι να κάνω

      Διαγραφή
    2. απατεωνες ειναι.κοροιδα ψαχνουν.πας να δουλεψεις κι αντι να σε πληρωνουν.σου ζητανε να πληρωσεις απο πανω.ακουσον ακουσον.επειδη ντυνονται στη τριχα κουστουμαρισμενοι,δε σημαινει οτι ειναι και πετυχημενοι.ακους να λενε,ειμαι ο ταδε κι αυτον το μηνα εβγαλα 10000 ευρω και δωστου μουσικες και παλαμακια.για ποσο ηλιθιους μας περνανε πια.οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.

      Διαγραφή
  2. Αν το ψάξετε λίγο καλύτερα, θα δείτε ότι η Herbalife δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα "αεροπλανάκι" ή "πυραμίδα", όπως η AMWAY κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για το άρθρο, ειδικά που τονίζεις ότι οι πιο επικίνδυνοι είναι οι διάφοροι μαζικοί έμποροι ευεξίας που όντας απελπισμένοι να πουλήσουν υποστηρίζουν ότι ανυπόστατη διατροφική θεωρία τους βολεύει. Βέβαια η παραπληροφόρηση σε θέματα διατροφής στην Ελλάδα έχει παράδοση εδραιωμένη χρόνια. Απο τους πωλητές των ινστιτούτων αδυνατίσματος, γυμναστές, αισθητικούς, φαρμακοποιούς, γιατρούς χωρίς καμία ειδίκευση και πάει λέγοντας! Γιατί λοιπόν να φοβηθούν π χ οι "νοικοκυρές" και οι "εργάτες" που αναφέρεις να μπουν στο "παιχνίδι"? Μήπως υπάρχει και κανένας να τους ελένξει για να προφυλάξει την υγεία του Ελληνικού πληθυσμού? Να τους απαγορεύσει να κινούνται επειδή δεν είναι καταρτισμένοι επιστήμονες διαιτολόγοι με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος (αυτή η θεμελίωση άδειας πια...άπιαστο όνειρο, ο διαιτολόγος θα καταλαβαίνει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι μιλατε απο γνωμες !!!!! και οτι εχετε ακουσει !!! δεν εχετε δει απο μεσα την κατασταση ......ολοι οι συνεργατες εκπαιδευονται μια φορα τον χρονο απο τους ιδιους τους γιατρους στο εξωτερικο!!!! δεν νομιζω οτι ξερει καποιος απο τους φιλοσοφους εδω μεσα......καλυτερα απο ενα νομπελιστα γιατρο !!!!!!!!! και σε σχεδον καθημερινη βαση υποστηριζονται καθε μερα οι γωνσεις τους απο τον κυριο ΜΟΥΛΙΝΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ !!!!! αρα μη κρινετε !!!!!!!!!!!!! αν δεν ξερετε !!!!!!!!!!! αυτο καταστρεψε την χωρα .....οι παντογνωστες που τα ξερουν ολα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Καλως τον τον συνηγορο κι ας αργησε ολιγον. Το διαδικτυο εχει γεμισει στην ανωνυμια και τους ειδικους. Μεχρι και ο... Σκαρμουτσος εβγαλε επικινδυνο το ελαιολαδο για τηγανισμα ενω αποθεωσε το ηλιελαιο.
      Φυσικα αλλο κυρος αποψης - γνωσεων εχει μια νοικοκυρα κι εντελως αλλο ο επιστημονας με πτυχιο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ολοι αυτοι μια χαρα εξαγοραζονται οχι μονον στην Ελλαδα.. Οι καθε ειδους ιατρικες ερευνες που γινονται απο ΑΕΙ και διακινουνται στα ΜΜΑποβλακωσης και το διαδικτυο, εχουν κατα κανονα χορηγους εταιριες σχετικες με το αντικειμενο. Τα Νομπελ - ακομη και το ειρηνης - δεν επιβραβευουν την ΗΘΙΚΗ.
      Οταν το διακυβευμα ειναι το ΚΕΡΔΟΣ γινονται εγκληματα πραγματικα οχι μονον μεταφορικα. Οι πρακτικες της συγκεκριμενης επιχειρησης ειναι ενδεικτικες της γενικοτερης ποιοτητας.

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα φιλε μου . Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Καμητσος και ειμαι ανεξάρτητος συνεργατης ! Θα ηθελα απλα να σας ενημερώσω οτι οι συνεργάτες ειμαστε άριστα εκπαιδευμένοι σε οτι αφορα τα προϊόντα και μονο! Απαγορεύεται να χορηγήσουμε οποιαδήποτε διατροφη και σε καμια περίπτωση δεν ειμαστε διατροφολόγοι ή διαιτολόγοι ! Αν καποιος χρειάζεται να του χορηγηθεί κάποιου είδους διαιτα ,τοτε πρωτα απο ολα ερχόμαστε σε επικοινωνία με τον Διαιτολόγο που τον παρακολουθεί ! Για οποιαδήποτε αλλη απορία μπορεις να μου στείλεις στο email μου: kostaskk9666@gmail.com
      Ή στην σελιδα μας στο Facebook: Athens Wellness Hotspot !

      Διαγραφή
    5. Εγώ έχω μια πολύ καλή απορία... Αφού τα προϊοντα της HERBALIFE είναι τόσο πολύ "καλής ποιότητας" και τόσο πολύ "πετυχημένα",
      Γιατί λοιπόν δεν πωλούνται ούτε σε ένα Φυσικό Κατάστημα;
      Εάν αγοράσω ένα προϊον από κάποιον πωλητή, θα μου δώσει έντυπη Νόμιμη Απόδειξή ή Τιμολόγιο αγοράς;
      Τα έσοδα-κέρδη υπόκεινται σε φορους, δηλώνονται στην Φορολογικη Δήλωση ως εισόδημα λόγω εργασίας σε Νόμιμη Επιχείρηση;
      Εάν λοιπόν όλα αυτά γίνονται σημαίνει πως η εν λόγο εταιρία δεν έχει να φοβιθεί τίποτα, ούτε για τη λειτουργία της ούτε για τα προϊόντα της.
      Εάν όμως δε γίνονται όλα αυτά, συμπαιρένουμε ότι,
      Η εν λόγω πωλητές υπόκεινται σε ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
      Η εν λόγω εταιρεία αποκρύπτει παράνομες πτυχές της ¨λειτουργίας" της, άρα λειτουργεί παρανόμος.
      Και όσο αναφορά τα προϊόντα που δεν πωλούνται σε Φυσικά Καταστήματα, προϊόν ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ποιότητα και ΕΓΚΡΙΣΗ πώλησης από την αρμόδια υπηρεσία ελέγχου της Χώρας πώλησης, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ και υπόκειται σε Νομικές Κυρώσεις.

      Διαγραφή
    6. Τα προϊόντα Herbalife διατίθενται μονο μεσω ενως ανεξάρτητου μέλους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών (ψυχολογική υποστήριξη ,υπηρεσίες κ.α) καθώς έρευνες εχουν δείξει οτι το 80% των συμπληρωμάτων διατροφής που αγοράζονται απο μια βιτρίνα λήγουν πριν προλάβουν να καταναλωθούν !
      Με την αγορά θα παραλάβεις και την απόδειξη στο όνομα σου και φορολογούμαστε κανονικά ,σαν ελεύθεροι επαγγελματίες για την ακρίβεια μεσίτες ! Δεν δηλώνονται σαν εργασία στην εταιρία , ειμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες που συνεργαζόμαστε με την Herbalife οχι υπάλληλοι . Για οποια αλλη απορεια μπορεις να επικοινωνήσεις μαζι μου είτε μεσω Facebook είτε μεσω email

      Διαγραφή
    7. Άστο καλύτερα Κώστα μου! Έχουμε ιδίαν πείρα με τον άντρα μου από την αδελφή του και τον σύντροφό της, οι οποίοι γνωρίστηκαν μέσω της Herbalife! Τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα λέει το άρθρο. Αμφότεροι είναι άσχετοι από διατροφή και μάς κάνουν τους έξυπνους. Έχουν καταργήσει σχεδόν το κρέας σπίτι τους και την πληρώνει ή μεγάλη κόρη τους και ανιψιά μας που είναι 11 χρονών. Στρατιωτάκια, άβουλα πρόβατα είστε όλοι σας και όσο νωρίτερα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα για εσάς!!

      Διαγραφή
    8. προσωπικα σε 4 μηνες εχω χασει 16 ποντους κοιλια,και 15 κιλα βαρος.
      οποτε απο προσωπικη πειρα μια χαρα αποτελεσμα εχει.
      Δεν νομιζω μια εταιρεια με 40 χρονια λειτουργιας σε παγκοσμια εμβελεια,να μπορουσε να κρατηθει αν πουλουσε φυκια για μεταξωτες κορδελες.
      φιλικα

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάντως ρε παιδιά πήγα διαβασμένος. Δεν έγινα συνεργάτης απλά αγοράζω τα προιόντα. (συγκεκριμένα το πρωτεινικο γεύμα) Κατάλαβα οτι ο τύπος προσπαθεί να πουλήσει μιλώντας συνέχεια για ''τόνωση και ενέργεια'' αλλά απο κει και πέρα το γεγονός οτι έχουμε μια φορά την εβδομάδα ραντεβού και με παρακολουθεί χωρίς κόστος είναι σημαντικό για την πορεία της προσπάθειας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά για να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα, σας παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία:

    1) Η εταιρία στην οποία αναφέρεστε έχει ισχυρή παρουσία στο χρηματιστήριο της Ν.Υόρκης, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με αυτό στο Nasdaq. http://www.nasdaq.com/symbol/hlf
    Επίσης, για να έχετε μία είκονα επειδή μάλλον δεν γνωρίζετε και πολλά από οικονομικά, η "αξία" της στο χρηματιστήριο (market value) είναι όσο των 5 μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών μαζί επί 5 φορές!!
    2)Έχει τύχει να βρεθώ σε κάποια σεμινάρια. Την εταιρεία την γνώρισα από το χρηματιστήριο για να είμαι ειλικρινής, λόγω αυτών που σας ανέφερα πιο πάνω και της εκρηκτικής της ανάπτυξης. Αυτό που κατάλαβα είναι, ότι οι άνθρωποι αυτοί καλούν έναν Χ αριθμό ατόμων και ψάχνουν τον "1 στους 10" που θα είναι σοβαρός και εργατικός έτσι ώστε να δουλέψουν μαζί του. Αυτό πρώτον δείχνει σοβαρότητα κατά την άποψη μου και, δεύτερον άκουσα τους ανθρώπους να λένε συνεχώς ότι δεν πρόκειται για εύκολο πλουτισμό και ότι θέλει σκληρή δουλειά.
    3)Σε ότι αφορά τα προιόντα επίσης άκουσα να τονίζουν ότι δεν είναι γιατροί, απλώς συστήνουν αυτά που χρησιμοποιούν και έχουν αποτελέσματα. Και αν κρίνω από το χρηματιστήριο, προφανώς είναι καλά τα προιόντα αφού η εταιρία κάνει πωλήσεις 5 δις/χρόνο! Να τονίσω επίσης ότι μετά από ενδελεχή έρευνα στα χρηματοοικονομικά στοιχεία της εταιρίας, στα όποια έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε στο nasdaq, δεν βρήκα ΚΑΜΙΑ ανταγωνίστρια εταιρία.

    Μπορώ να παραθέσω και άλλα στοιχεία, αλλά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται. Θα το κάνω σε όποιον απαντήσει με στοιχεία. Και τονίζω: στοιχεία ΔΕΝ θεωρούνται αυτά που γράφονται σε κάποια μπλογκ(γιατί βλέπω και αλλού ασαφείς και ανώνυμες κατηγορίες), φράσεις "τα ξέρω εγώ" κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθε ωρα που περναει φτιαχνονται 16χιλιαδες κουτια φορμουλα ενα!!! το βασικο προιον της εταιρειας !!!!!!!!!!!!!!! ο ολυμπιακος εχει χορηγια σε προιοντα και φετος με την ανανεωση του συμβολαιου του με την εταιρεια ζητησε εξτρα προιοντα !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Η πορεια στο Χρηματιστηριο δεν αποδεικνυει την υγιεινη ή την αποτελεσματικοτητα των προϊοντων, ολα ειναι θεμα μαρκετινκ, τυχης και εξυπνης διαχειρησης.
      Με την ΥΓΕΙΑ μας δεν παιζουμε. Ας μην αγοραζουμε ανεξελεγκτα φορμουλες και συμπληρωματα ανευ συμβουλης απο συγκεκριμενο γιατρο που να ξερει την δικη μας κατασταση ή εστω σχετικο επιστημονα που του εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη. Μην ξεχναμε οτι καλη η τυποποιηση ομως οσο περισσοτερο βιομηχανοποιημενο - επεξεργασμενο ειναι κατι τοσο πιο ανθυγιεινο εως επικινδυνο μπορει να αποδειχτει. Θελει και κοπο αλλά και τροπο η διατηρηση του σωματος μας σε καλη κατασταση, η χημεια ειναι εργαλειο οχι ομως το πρωτευον μεσο. Ηπια καθημερινη γυμναστικη πχ γρηγορο περπατημα και οσο το δυνατον πιο κοντα στο μεσογειακο μοντελο διατροφη. Οχι καπνισμα Οχι καθιστικη ζωη Οχι χαπακια χωρις συνταγη...

      Διαγραφή
    3. Μουλινος. Δεν θα σου πω να google-αρεις αλλά ονόματα να ψάξεις.

      Διαγραφή
  6. Ευαγγελία Χρηστίδου17 Ιανουαρίου 2012 στις 4:46 μ.μ.

    Καλησπέρα. Κανείς δεν είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Σύμβουλοι διατροφής της Herbalife έχουν κάνει σπουδές στην διαιτολογία και ότι είναι ειδικοί στον συγκεκριμένο τομέα. Ένας Σύμβουλος της Herbalife είναι απόλυτα ενημερωμένος για την συγκεκριμένη διατροφή της εταιρείας. Με άλλα λόγια τα προϊόντα δεν βρίσκονται σε κάποιο ράφι , γιατί κάθε πρόγραμμα διατροφής είναι εξατομικευμενο και ο κάθε ενδιαφερόμενος χρειάζεται καθοδήγηση και παρακολούθηση και πάνω από όλα σωστή ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα διαφωνήσω. Στην προηγούμενη μου δουλειά, ένα παιδί ηταν σύμβουλος της Herbal Life. Δεν είχε καθόλου σπουδές στη διαιτολογία (Πληροφορική είχε σπουδάσει) και ούτε ήταν ειδικός στο συγκεκριμένο τομέα όπως λες Ευαγγελία.
    Ήξερε πολύ καλά τα προϊόντα της εταιρείας, αυτό είναι αλήθεια. Μας είχε ζαλίσει κιόλας (προφανώς στην προσπάθειά του να αυξήσει τις πωλήσεις του). Αλλά ειδικό δεν τον έλεγες καθόλου.
    Πέρα από το ότι ήταν ο ίδιος υπέρβαρος σε μεγάλο βαθμό, δεν ήξερε τί είναι ο Δείκτης Μάζας Σώματος κτλ.

    Μιρέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χρειαζεσαι χρονο και εκπαιδευση να τα μαθεις !!!!!!!! δεν γινεσαι ειδικος σε ενα και δυο σεμιναρια ..και επειδη ηταν υπερβαρος ???χρειαζεται χρονο να χασει σωστα τα κιλα ...οχι μυικη μαζα που χανει ο κομσος με διαφορες διαιτες που βρισκουν απο εδω και απο κει!!!! αλλα σωστα κιλα λιπος !!! πειτε μου ποιος διατροφολογος ηηη διαιτολογος που πληρωνεται εκει εξω γιατι το εχει σπουδασει εχει εξηγησει οτι η σωστη απωλεια κιλων βασιζεται στην πρωτεινη !!! και οτι ο καθε ανθρωπος εχει δικα του γραμμαρεια πρωτεινης που πρεπει να λαμβανει καθημερινα!!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!!!!!!!! αρα οι συνεργατες της εταιρειας ξερουν πολλα περισσοτερα γιατι επενδυουν χρονο σε εκπαιδευσεις !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. προs συγγραφεα του αρθρου . πεs οτι σου κανει επαγγελματικη ζημια η herbalife ( αναδουλειεs δηλαδη ) και ασε τα πολλα μπλα-μπλα.
    ενα ακομη ανταγωνιστικο αρθρο που στην ουσια κανει διαφημιση στην herbalife

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία απάντηση....ρε παιδιά έχετε ποτέ σκεφτεί ότι η Herbalife είναι η μόνη εταιρία που πουλάει γεύματα με πλήρη θρεπτικά στοιχεία;

      Το ξέρετε ότι έαν κάποιος παίρνει σε καθημερινή βάση όλα τα θρεπτικά στοιχεία που του χρειάζονται,μπορεί να αναπλάσσει πολλά από τα κατεστραμμένα του κύτταρα;
      Οτι μπορεί να θεραπευτεί από πολλές ασθένειες που παίρνει φάρμακα σήμερα;

      Εγώ δεν διαφημίζω την όποια εταιρία τροφίμων,αλλά πείτε μου κάποιο άλλο τρόφιμο,που αυτή την στιγμή έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να λαμβάνονται σε καθημερινή βάση και πείτε το μου με ονομασία,εγώ έχω δοκιμάσει λίγες φορές το πρωτεϊνούχο συμπλήρωμα της εταιρίας και δεν ξέρω τα αποτελέσματα αλλά ξέρω τα αποτελέσματα του να λαμβάνεις πολλά θρεπτικά συστατικά...

      Υπάρχει κάποια φαρμακοβιομηχανία που να λέει να τρώει σωστά ο άνθρωπος για να μην αρρωσταίνει; ΟΧΙ ούτε καν οι γιατροί δεν τονίζουν την σημασία της διατροφής στην υγεία των ανθρώπων....

      Γιατί δεν κράζετε τις φαρμακοβιομηχανίες,όλους τους λωποδύτες που πλουτίζουν με βάση τον ανθρώπινο πόνο και φωνάζετε για την Herbalifeq Αλήθεια εσείς που γνωρίζετε την εταιρία-πώς ακριβώς σας έχει εξαπατήσει;;

      Περαν του γεγονότος ότι είναι εισηγμένη εταιρία στο χρηματιστήριο της Νεας Υόρκης,έχει αποδειχθεί ως η πιο καλή μέθοδος αδυνατίσματος-λαμβάνοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά,από γιατρούς και κορυφαίους διαιτολόγους παγκοσμίως και από Ελληνα διατροφολόγο όπου βγαίνει και στην τηλεόραση
      Αυτή την στιγμή μου διαφεύγει το όνομά του...

      εν πάση περιπτώσει,όσοι θέλουν να καταλάβουν την αλήθεια,τρόπος υπάρχει.!

      Διαγραφή
    2. Μουλίνος...το όνομα του διατροφολόγου

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ μετα απο χρονια πηρε χαμπαρι η εταιριουλα και αμολυσε τα λαγωνικα να την διαφημισουν.
      Το εγω καταργησε το ΕΣΥ και οχι μονον στην Ελλαδα.
      Εαν βελτιωναμε την καθημερινοτητα μας δεν θα ειχαμε ανγκη απο χημικα ή ΔΗΘΕΝ φυσικα συμπληρωματα. Παχαινουμε γιατι δεν κινουμαστε οσο πρεπει ενω παραλληλα τρωμε υπερβολικες ποσοτητες ουσιαστικα αχρηστων τροφιμων και ποτων!
      Μην ψαχνετε δικαιολογιες στο μεταβολισμο ή καποιο φαρμακο.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ υπαρχουν γιαγιαδες που ξερουν πολυ περισσοτερα και χωρις κανενα οφελος δινουν εξαιρετικες συμβουλες.
      Φυσικα δεν μηδενιζουμε την μορφωση ή τη γνωση αλλά οταν μπαινουν στη μεση Χρηματιστηρια και Κερδος αυτες βγαινουν απ το παραθυρο να μην πω οτι αυτοκτονουν.
      Το να εισαι πχ η NESTLE δεν σε εμποδιζει να πουλας σε φτωχες και αγραμματες μανες το γαλα σου ως προϊον καλυτερο απο το δικο τους, που επιπλεον θα κανει τα παιδια... εξυπνοτερα, πληρωνεις και τις νοσοκομες να το προωθησουν μεχρι και αφισες στο μαιευτηριο αναρτας!
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα δεν ξέρω γιατί είστε τόσο κάθετη αφού δεν έχουν επιπτώσεις στην υγεία και σαν συστατικά είναι ασφαλές και φυτικά.. καλύτερα θα ήταν να έχουν άποψη και αυτοί οι απλοί άνθρωποι που τα καταναλώνουν κατά επανάληψη σε όλο τον κόσμο,εγώ δεν έχω σχέση με πώληση αλλά τα πήρα για προσωπική μου χρήση σας λέω λοιπόν από την σωστή κατανάλωση του προϊόντος χωρίς άσκηση και να στερείται ο οργανισμός μου γεύματα φυσικά όχι αλόγιστα αλλά με πληρότητα απ' τις πρώτες μέρες έχασα αφού μετρήθηκα πριν τρία εκατοστά γοφών τέσσερα στήθος τέσσερα μέση και τριάμισι από το πόδια τυχαίο και νιώθω και ευεξία θα δω στη συνέχεια αλλά μην είσαι τόσο αρνητική...ελπίζω να πάω ακόμα καλύτερα εγώ θελω μόνο οκτώ κιλά δεν ξέρω για υπέρβαρους τη χρήση έχει καληνύχτα ευχαριστώ

      Διαγραφή
  9. Τελικά τι είναι αυτό που ενοχλεί?
    Η αγορά είναι κοινή για μεγάλο μερίδιο της αγοράς και ο κάθε κλάδος παίρνει αυτό που μπορεί.
    Τα προϊόντα είναι καλά, η εταιρεία είναι καλή, όλα λειτουργούν νόμιμα.Η πρεμούρα είναι μάλλον ότι παίρνει μεγαλύτερο κομματι της αγοράς από ότι υπολογίζατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Herbalife, Δεν είναι όλα νόμιμα, απαγορευεται με το νομο να δίνετε διαιτες, διατροφικές συστάσεις έαν δεν εχετε πτυχίο διατροφής/διαιτολογίας. Και μπορεί να λέτε ότι δεν το κάνετε, αλλά όλοι γνωριζουμε ότι το κάνετε.

      Διαγραφή
    2. κυριε ανωνυμε οι ανεξαρτητοι συνεργατες της herbalife συστηνουν αυτο που κανουν και οι ιδιοι και εχουν αποτελεσμα.αν δεν ξερεις τι ειναι η συσταση τοτε ρωτα να μαθεις.χρησιμοποιω,εχω αποτελεσμα και μετα συστηνω σε καποιον αν αυτος βεβαια ενδιαφερεται.το να χρησιμοποιησεις ενα προιον να δεις αν ειναι καλο,αν εχει αποτελεσματα επανω σου και μετα να το συστησεις εφοσον ειναι καλο και αφου μπορεις να βγαλεις ενα εξτρα εισοδημα που στο κατω κατω καποιοι το εχουν αναγκη κιολας δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο κακο.το οτι η herbalife κανει ζημια στους διαιτολογους ειναι αλλο θεμα αυτο και αυτο φυσικα τους ποναει.αν βεβαια θελετε να μαθετε αν τα προιοντα μας ειναι καλα ή οχι παρτε ενα τηλ στον εοφ ή στο χημειο του κρατους και εκει θα μαθετε πολυ καλα τι ειναι αυτα τα προιοντα.στην herbalife χρησιμοποιεις πρωτα και μετα μιλας και οχι με το να ακουσεις κατι λες οτι σου κατεβει.

      Διαγραφή
    3. Κυριε εξυπνε η εσυ που τα ξερεις ολα και ολους τους νομους και καλα κανεις και τους ξερεις αλλα η herbalife ειναι εταιρεια ευεξιας και καλου υγειηνου τροπου ζωης και οχι για διαιτα απλα οι πιο πολλοι παιρνουν προιοντα για να χασουν σωματικο βαρος. Αμα δεν ξερεις μην μιλας γιατι herbalife παιρνω και εγω που ειμαι καλα στα κιλα μου και καθε εγω αλλα και καποιος που δεν μπορει να βαλλει οποτε μην μιλας αμα δεμ ξερεις

      Διαγραφή
    4. Κυριε εξυπνε η εσυ που τα ξερεις ολα και ολους τους νομους και καλα κανεις και τους ξερεις αλλα η herbalife ειναι εταιρεια ευεξιας και καλου υγειηνου τροπου ζωης και οχι για διαιτα απλα οι πιο πολλοι παιρνουν προιοντα για να χασουν σωματικο βαρος. Αμα δεν ξερεις μην μιλας γιατι herbalife παιρνω και εγω που ειμαι καλα στα κιλα μου και καθε εγω αλλα και καποιος που δεν μπορει να βαλλει οποτε μην μιλας αμα δεμ ξερεις

      Διαγραφή
    5. ενοχλει οτι ειστε απατεωνες.και λετε μεγαλα λογια και υπόσχεστε πλουτοι κανοντας πλυση εγκεφαλου,το οτι παρουσιαζεστε με κοστουμια και μας το παιζεται πετυχημενοι,δε σημαινει οτι ειστε κιολας.και η μπουρδολογια παει συννεφο.ψαχνεται για κοροιδα,ζητατε και λεφτα.

      Διαγραφή
  10. Γιωργο τζαμπα χανεις ενεργεια και ασχολεισαι. Ας πάρει θέση η εταιρεια Herbalife. Σαν διανομεις κανουμε οτι καλυτερο και αυτο φαινεται απο τις αντιδρασεις. Αμα δεν ηταν καλα τα προιοντα και δεν τα επαιρνε κανεις τα προιοντα δεν θα ειχαν κανενα προβλημα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένα υποκατάστατο γεύματος δε μπορεί να είναι υγιεινός τρόπος να χάσει κάποιος βάρος αφού είναι κάτι το οποίο δεν είναι "αληθινό" τρόφιμο..
    για προσωρινή χρήση ίσως είναι οκ..
    αλλά το σωστότερο είναι να μπεις σε τάξη, να συμβουλευτείς κάποιον διαιτολόγο της προκοπής (γιατί δεν υπάρχουν και πολλοί)και να κάνεις ισορροπημένη διατροφή.
    αν τα υποκατάστατα ήταν η καλύτερη λύση τότε δε θα υπήρχε το σλόγκαν "τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μία ισορροπημένη διατροφή".
    αα.. και κάτι τελευταίο.. respect στον blogger του natofao!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, τώρα εσύ μας φώτισες !

      Διαγραφή
    2. Μα εδώ μιλάμε για υποκατάστατα γεύματος και εσύ μας πετάς το σλόγκαν για το συμπλήρωμα διατροφής..... Μα προφανώς το συμπλήρωμα είναι συμπλήρωμα δεν έχει την ιδιότητα τα "χορτάσει" τον οργανισμό σου σε αντίθεση με το υποκατάστατο γι αυτό λέγετε και υποκατάστατο γιατί μπορεί να υποκαταστήσει το γεύμα σου.... Μυαλό θέλει χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Μα εδώ μιλάμε για υποκατάστατα γεύματος και εσύ μας πετάς το σλόγκαν για το συμπλήρωμα διατροφής..... Μα προφανώς το συμπλήρωμα είναι συμπλήρωμα δεν έχει την ιδιότητα τα "χορτάσει" τον οργανισμό σου σε αντίθεση με το υποκατάστατο γι αυτό λέγετε και υποκατάστατο γιατί μπορεί να υποκαταστήσει το γεύμα σου.... Μυαλό θέλει χαχαχα

      Διαγραφή
    4. Daily Nutritionist συμφωνώ απολύτως στο ότι κανένα υποκατάστατο γεύματος δε μπορεί να είναι υγιεινός τρόπος για να χάσει κάποιος βάρος αφού είναι κατι το οποίο δεν είναι τρόφιμο. Αλλά ακόμη κι αν το πάρει κανεις σαν συμπλήρωμα διατροφής υπάρχει κίνδυνος για πολλές παρενεργειες που δεν αναφέρονται πουθενά. Προσωπική μου εμπειρία από μαζωξη της εν λόγω εταιρείας, όταν σαν αφελές μαθητούδι είπα ναι στον drug dealer που μου πάσαρε τα χαπάκια με guarana, το μετανιωσα οικτρά και το μετανιώνω ακόμη και σήμερα από αποψη στομαχικών παρενεργειών. Και για να μην παρεξηγηθει κανείς από τους υπέρμαχους, ρωτήστε οποιονδήποτε γαστρεντερολόγο για το τι σημαίνει Σ.Ε.Ε και Γ.Ο.Π.

      Διαγραφή
  12. Δεν μπορει να μου αλλαξει κανεις την γνωμη για την Herbalife.Γιατι πρεπει να τρωω τον αμπακο καθε πρωι και ας ειναι υγεεινα τροφιμα και να περνω τρελες θερμιδες να εχω μεγαλο κοστος και πολυ ωρα να τα φριαξω ενω με 5 λεπτα θα παρω 130 θερμιδες και οσα στοιχεια χρειαζεται ο οργανισμος??Πείτε μου γιατι να αλλαξω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλουστατα τα θρεπτικα στοιχεια που περνεις απο ενα υγειινο και οοκληρωμενο πρωινο ειναι περισσοτερα, σωστοτερα, και στην πορεια αυτο μεταφραζεται σε αυξηση μεταβλισμου κ.τ.λ κ.τ.λ. συνεχεια τα λεμε εχει μαλλιασει η γλωσσα μας. Ενα παραδειγμα οι ΑΘΛΗΤΕΣ γιατι τα κανουν αυτα και δεν περνουν ενα herbalife να τελιωνουν?

      Διαγραφή
    2. Ειλικρινά, τα πιστεύεις αυτά που λες; (εσύ που υποστηρίζεις την Herbalife) :Ο

      Διαγραφή
    3. οι Αθλητές ΠΑΙΡΝΟΥΝ Herbalife.
      ronaldo, ολυμπιακός κι αλλες ποδοσφαιρικες ομαδες εμπλουτιζουν τη διατροφή τους με αυτά τα προιόντα

      Διαγραφή
  13. Πολύ έξυπνο το άρθρο σας. Συγχαρητήρια!! Καταλήγεις,δηλαδή, στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το προϊόν και ότι μάλλον καλό είναι και λες ότι το πρόβλημα είναι οι συνεργάτες, ότι δεν είναι άρτια εκπαιδευμένοι και δεν είναι ειδικοί. Σώπα! Γι' αυτό λέγονται "συνεργάτες" και απλά "Σύμβουλοι Ευεξίας" και όχι "Διατροφολόγοι της Herbalife" ή κάτι συναφές. Και το προϊόν συστήνεται πάντα καθ υπόδειξη γιατρού. Οι πιο πολλοί από αυτούς είχαν αποτέλεσμα με το προϊόν, ενθουσιάστηκαν και αποφάσισαν να το πουλάνε. Λοιπόν,αφού θέλουν και έχουν ανάγκη να δουλέψουν θα τους κρεμάσουμε; Νόμιμη εργασία είναι! Και τέλος πάντων, φίλε μου, έτσι είναι το σύστημα, άμα δεν θέλεις, μην αγοράζεις. Τι κάθεσαι και ανεβάζεις άρθρα στο ίντερνετ έτσι απλά επειδή μπορείς; Ικανοποιήσε με την δυσφήμηση των άλλων; Δεν γνωρίζεις ούτε όλους τους τους συνεργάτες για να μιλήσεις γενικά και κυρίως δεν γνωρίζεις τις εκπαιδεύσεις που κάνει η εταιρεία και τους γιατρούς που προσκαλεί για να εκπαιδεύσουν τους συνεργάτες. Αν εσύ είχες πρόβλημα με κάποιον συνεργάτη ας έκανες τα παράπονά σου στην εταιρεία και θα έλυνε η εταιρεία το πρόβλημα. ή έστω γράψε στο άρθρο σου "κάποιοι συνεργάτες". Το ίντερνετ δίνει ελευθερία λόγου και δικαίωμά σου είναι να πεις ό,τι θέλεις, αλλά για να σε απασχολεί τόσο το θέμα, ώστε να χάνεις τον χρόνο σου έτσι, μάλλον κάτι άλλο παίζει... Σε κόβω να έχασες καμιά γκόμενα από κάποιον συνεργάτη της Herbalife.Έτσι σε καταλαβαίνω, συμβαίνουν αυτά, με το δίκιο σου να ξεσπάς στο ίντερνετ. Και μόνο που ασχολούμαι να απαντήσω χάνω κι εγώ τον χρόνο μου. Απλώς με ενοχλεί η ανεφ λόγου και αιτίας κακολογία, επειδή απλά μπορώ,χωρίς να συνειδητοποιώ τις συνέπειες του λόγου μου και ότι μπορεί να βλάπτω κάποιον. Εκτός κι αν ο σκοπός μου είναι να βλάψω ό,τι δεν μου αρέσει. Κρίμα! Καλή συνέχεια σε όλους και σταματήστε πια να κακολογείτε, επειδή απλά μπορείτε, οτιδήποτε δεν σας αρέσει και φοβάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kalhjspera kai apo emena... Υ.Γ δεν δουλεω στην herbalife εδω και 15 χρονια...na sas po kai tin dikia mou istoria gia thn herbalife..prin peripou 17 xronia moy protine i mitera mou kapia proionta pou ta legane herbalife..den ixera piga se ena sinedrio mou eksigisan...pira programma gia ena mina ..to ekana tipikotata dld kai mesimeriano etroga kanonika alla fagito xoris polla ladia alatia tiganita ktl...giati poli pernoun ta proionta kai tatabroxtizoun kai ena karo alles blakies kai lene oti den xasan kila.....exasa se 1 mina 11 kila....den leo oti opios kanei to programma tipikotata opos to ekana ego tha xasei tosa kila einai thema metabolismou, ti doulia kaneis, poses dietes exeis kanei an exeis kapio prblima igias pou epireazei to metabolismo ktl.tote ekeinh thn epoxh pou o kosmos eixe lefta me eblepan me rotousan pos exasa tosa kila tous elega pos kai ekana se 1 mina 58 pelates...3 mina pira epitagi nomizo kapou sta 700 xiliades draxmes...ta paratisa omos kateftian oxi giati den kerdiza lefta alla emena i doulia mou itan agrotis kai auti sinexisa...apo ekei kai pera edo kai 15 xronia emina katanalotis dld troo 1 seik tin imera.epidi meta tin apolia ton 11 kilos etroga normal kai oxi blakies ekana 3 xronia na ksanabalo kila...den simenei oti xanontas me tin herbal kila ama meta stamatiseis ta proionta kai plakotheis stin masampouka den tha ta xanapareis...den einai to magiko rabdaki na tros kai na min perneis kila..auto gia tis blakies oti otan stamatisan kapioi ta proionta xanapiran kila..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ..imai tora 37 eton osa xronia kano exetaseis aimatos mou lene oloi oi mikrobiologoi oti oi exetaseis moiu einai opos enos neogenitou pediou...oxi giati einai farmaka alla gia tin apli logiki oti o organismos otan einai pliris apo ola ta treptika sistatika diortoneis mono tou kai beltionei oti mporei na beltiosei.....i de giagia mou pou tora den einai en zoi prin peripou 12 xronia tote itan 70 peripou eixe pathei ap oourolimoxi pou den tin prosexe lefkoma poli ipsilo sta nefra tis pou den mporouse na ta epanaferei me tin boithia ton farmakon...tis leo giagia pare kai esi ta proionta giati exo dei kai apo emena kai exo akousei apo poli kosmo oti kanoun poli kalo stin igia...xekinise se 15 meres moiu leei:den me ponaei to nefro mou..tis leo idea sou einai ..meta apo 15 imeres pige na kanei sto mikrobiologiko exetaseis ..tin epomeni meta tin pernei i mikrobiologis tis leei ela na sou po.pige kai tis leei pes mou pios giatros kai ti farmaka sou dinei kai arxise kai ipoxorei to lefkoma sou..kati mou edose o eggonos mou tis leei kai pino kathe mera .tis leei i mik pine to mexri na pethaneis sou kanei poli kalo...se 1 xrono ta nefra tis eixan epanertei pliros kai fonakse ton eggono sou na mou deixei ti perneis ...otan piga kai tis ta edixa mou leei plaka mou kaneis me auto edo arxise kai ipoxorei to lefkoma tis?se 1 xrono tis giagias mou ta nefra os dia magias itan opos enos fisiologikou antropou..oxi giati einaui farmaka i magika rabdi..aplos o organismos pire ta treptika sistatika pou xreiazotan kai apo monos tou diortose to problima...einai pragmatiki prosopiki martiria mou auti kai den tha tin ksexaso gia oso zo...ego den leo ta proionta einai antikimenika akriba gia polous einai apagoreutika na ta paroun ego exo aplo kodiko kai ta merno me tin mikri ekptosi kathara gia prosopiki xrisi emena kai tis ginaikas mou mia fora tin imera...sinithos proi ...tespa ta proionta einai akriba ...o tropos marketink pou pouliiounte isos gia polous einai lathos gia emena oxi giati basizete pano stin polisi proionton den poulas den perneis lefta kai as exeis osa meloi thes apo kato sou....gia auto kai poli pou mpikan ta paratisan epeidi ta meloi tous den poulagan prointa kai kata sinepeia kai auti den ebgazan lefta...tespa..ta prointa ta exo deixei se polous giatrous apo tote kai oli mou eipan oti apo ta sistatika pou eidan oti periexoun einai poli kala kai apolitos igiina....tora i makakies pou lene kapioi oti ta piran kai ebgalan trixes sta autia kai ola auta ta palaba einai kathara koroidia..den exoun apolitos kamia parenergia giati den einai farmaka....alla...einai koutos opios leei oti mia etairia pou einai sto dikti najdak stin amerikh dld stis etairies ipsilis texnologias kai einai i monadiki etairia ston kosmo pou exei mpei ston dikti kajdak pou drastiriopiite se olon ton kosmo edo kai 20 -30 xronia den xero posa akribos einai ekgekrimena apo 60-70 εοφ se olo ton planhth pou einai xorigos stis megalites atlitikes omadas tou kosmou oti einai kompina oi etairia den xero ti na po...ma ligi logiki den iparxei???o misos planitis troei ta prointa kai lete koutamares oti den einai kala???afiste to re paidia....kai to xanaleo den exo paolitos kamia sxesi ego me polisis proionton herbal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε παιδια τι άλλο θα ακούσω?
    Αν πάρει κάποιος αυτά τα προιόντα, μπορει να σώσει το νεφρό του??????
    Δηλαδή η γιαγιά σου τι έτρωγε πριν στο χωριό και δεν έπαιρνε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά? Γύρο χοιρινό? Τι άλλο θα ακούσουμε...
    Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουμε μια νεφροπαθή στην οικογένειά μας. Να την ενημερώσω πως αν πίνει το πρωινό της συγκεκριμένης εταιρείας, θα ξαναδουλέψει το νεφρό της. Τσάμπα έκανε μεταμόσχευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Poio einai to sustatiko pou metatrepei se skonh ola ta threptika stoixia?giati den to anaferei se kanena apo ta proionta sas :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απορώ πως είναι δυνατόν να εμπιστεύεστε προϊόντα που σας είπε μία τυχαία εταιρία ότι είναι καλά, για την οποία τα δημοσιεύματα δε λένε μόνο για την καλή της θέση στο χρηματιστήριο, λένε και για την πυραμιδοειδή μορφή της και για το πόσο σκέφτονται να την πετάξουν έξω από το χρηματιστήριο.
    Παίρνετε μία σκόνη, διατηρείτε το βάρος σας κι όλα καλά λες και είναι φυσιολογικό. Σας καταλαβαίνω εσάς που τα πουλάτε, σας πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες, όμως αλήθεια, έχετε κάνει εξετάσεις πριν και μετά την πολύχρονη κατανάλωση χημικών σκευασμάτων; Συστήνετε στους πελάτες σας να ζητήσουν τη γνώμη ενός γιατρού πριν ξεκινήσουν μία διατροφή; Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πολυοργανική ανεπάρκεια σας τα έδειξαν ποτέ σε κανένα σεμινάριο για να σας πουν πως να τα αντικρούσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ego exo na po pos douleya herbalife eimoun super visor eixa grsfti st k maria apo patra k exasa varos m skopo na vgalo xrimata ala mpika mesa mages mou mn kanete xazimares stin epoxi mas enas kamenos pikra poy plirose prp3000 e g to titlo k ala exoda g diafora dimera ekpedeusis(malakias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. είμαι διαβητική 23 χρόνια και παλιότερα είχα <> με την εταιρεία, αλλά με τα προιόντα ήμουν πολύ ευχαριστημένη....Πρόσφατα πάλι σε προσπάθεια ρύθμισης του ζαχάρου τα πήρα και τα αποτελέσματα = τέλεια ρύθμιση, αν και η γιατρός μου δεν ήταν ενθαρρυντική καθόλου..Αναγράφεται σε περιπτώσεις προβλημάτων υγείας να συμβουλευόμαστε γιατρό, υποστηρίζω ΜΟΝΟ τα προιόντα και όχι τον κάθε καμμένο που το παίζει ειδικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παίρνω το ρόφημα της Herbalife 2μιση μήνες κι έχω χάσει 11 κιλά και 15 πόντους στην κοιλιά.Δε μου έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα κι έχει αλλάξει ο μεταβολλισμός μου.Το παίρνω για πρωϊνό πριν πάω για δουλειά,και με κρατάει μέχρι το μεσημέρι και δε πεινάω.Ακόμα με συμφέρει και οικονομικά,γιατί ξόδευα για τυρόπιτα και καφέ΄50 ευρώ το μήνα ενώ τώρα ξοδεύω 44 ευρώ το μήνα.Γι' αυτό όσοι δε το έχετε δοκιμάσει μη κρίνετε από τα λεγόμενα σε κάποια forum.Επίσης δεν είμαι πωλητής της Herbalife γι' αυτό δεν έχω κανένα κέρδος για να σας πω αυτά..Τα λέω γιατί ο καθένας γράφει ότι νά 'ναι γιατί δε συμφωνεί με τον τρόπο που πωλούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει απλά αυτό που λέμε εδώ πέρα είναι ότι δε χρειάζεται να στραφείς στη herbalife για να χάσεις αυτά τα κιλά και τους πόντους. Γιατί όταν τελειώσει αυτό το ρόφημα τί θα κάνεις? 'Η μήπως θα το παίρνεις εφ' όρου ζωής? Πιθανολογώ πως θα έιχες ζοριστεί για να καταλήξεις εκεί αλλά το ζήτημα είναι να αλλάξουμε τρόπο ζωής έτσι ώστε ότι αλλαγές που θα γίνουν να είναι μόνιμες είτε με είτε χωρίς τη herbalife...

      Διαγραφή
    2. Το έπαιρνε ένας φίλος μου και όταν σταμάτησε δε πήρε κιλά.Κι εγώ αν χάσω άλλα 5 κιλά θα σταματήσω.Αλλά αυτό με έχει βοηθήσει να αλλάξω διατροφικές συνήθειες.Πριν προσπαθούσα με δίαιτες και με γυμναστική,όλη την ώρα πείναγα,και όταν σταματούσα τη δίαιτα έπαιρνα περισσότερα κιλά γρήγορα.

      Διαγραφή
    3. Και μόνο που πιστεύεις πως δήθεν άλλαξε ο μεταβολισμός σου, είσαι πιστοποιημένος βλάκας. Ο μεταβολισμός μας ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και γιατί δημιουργήθηκε, και σε καμιά περίπτωση δεν "μεταβάλλεται". Με το να τον φορτώνεις με αυτά τα σκευάσματα, απλά τον επιβαρύνεις περισσότερο. Προτιμάς δηλαδή να τρέφεσαι μια ζωή με σκευάσματα εργαστηριακά λες και είσαι πειραματόζωο, και όχι να επενδύεεις λίγα χρήματα για μια σωστή διατροφή, και να στηρίζεις ανθρώπους που στάζουν ιδρώτα για να τα καλλιεργήσουν. Είδες λογικά ότι η τυρόπιτα δεν έκανε δουλειά και είπες να στραφείς στην Herbalife. Όταν κάποιος είναι τελείως ανενημέρωτος σε θέματα διατροφής και συστηματικής άσκησης, προφανώς και θα πέσει θύμα του παραμυθιού της γρήγορης απώλειας κιλών. Με μια μικρή έρευνα θα δεις ότι η Herbalife έχει κατηγορηθεί τρομακτικά πολλές φορές για ανίχνευση αναβολικών στα αηδιαστικά αυτά σκευάσματα, πρόσθετα σάκχαρα και ουσίες που χρησιμοποιούνται σε φυτοφάρμακα! κανένα σκεύασμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ισορροπημένη διατροφή. Εκπαιδεύομαι για να γίνω Διαιτολόγος. Όταν με το καλό λοιπόν συμβάλλω στο να κλείσει αυτή η απάτη, να δω με τι σκευάσματα θα βρείτε να τρέφεστε γλυκουλινάκια μου. Αα και αν ακούσετε χτύπημα στην πόρτα, μην τρομάξετε, η κύρωση ήπατος θα είναι και ο κίνδυνος χοληστερίνης :)

      Διαγραφή
  23. Ενταξει,το συστημα πωλησης ειναι πυραμιδα.Αυτο δεν απασχολει τους καταναλωτες.Αυτο πρεπει να απασχολει τα τουβλα της πυραμιδας.Το Wikipedia το λεει ξεκαθαρα, οτι σε καποια σκευασματα της εταιρειας βρεθηκε η ουσια εφεδρινη (αναβολικο).Το 2004 ο υπουργος υγειας του Ισραηλ, ξεκινησε ερευνα στα προιοντα της εταιρειας αφου μετα την χρηση καποιον απο αυτα, 4 ατομα βρεθηκαν με προβληματα στο συκωτι.Η herbal απεσυρε συγκεκριμενο σκευασμα που ειχε διατεθει στην αγορα του Ισραηλ.
    Για να μην σας κουρασω,το wikipedia το ξερετε,βαλτε στο ψαχτηρι herbalife και διαβαστε ολο το αρθρο.Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του ☼.☼.☼.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. βαλεντινα .τοσα προιοντα πωλουνται καθημερινα που δεν αναρωτηθηκε κανεισ τη πηγη απο οπου προηλθαν και το τροπο που εγινε η επεξεργασια τουσ μεχρι να ερθουν στο πιατο μασ πχ το αθλιο ασπρο ψωμακι που μασ πασαρουν για υγειινο,το γαλατακι που αναθεμαμε κι αν εχει πια ιχνοσ διατροφικησ αξιασ,το "τρελο" κρεατακι η' το μαρουλακι φουλ στο φυτοφαρμακο. και οχι,η γιαγια στο χωριο δεν ετρωγε herbαlife αλλα ολα τα παραπανω ηταν φυσικα.μετα σασ ενοχλουν τα συμπληρωματα διατροφησ. μπορει ο καθενασ να αλλαξει τον τροπο που διατρεφεται και να επιλεξει τον σωστο η' λαθος .τα αποτελεσματα ειναι εκεινα που θα δειξουν αν επιλεξαμε αυτο που επρεπε.φατε εσεισ ο,τι διαφημιζεται στη τηλεοραση κι αφηστε καποιουσ αλλους να ζουν υγειινα!αλλωστε οπωσ προανεφερα τα αποτελεσμστα τα λενε ολα!ειναι η κοινη λογικη!ευχαριστω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι φοιτήτρια 24 ετών και έχω να πω οτι η υγειινή διατροφή έχει γίνει καραμέλα τα τελευταια χρόνια... Προσωπικά διατηρώ σε άριστη κατάσταση το βάρος μου, προσπαθώντας να κάνω πολλά και μικρά γεύματα.
    Στηρίζω πάρα πολύ τη ''λαϊκή αγορά'' της γειτονιάς μου και όταν ξεφεύγω λίγο στα κιλά μου πίνω αρκετό πράσινο τσάι κ προσπαθώ να επανέλθω στα φυσιλογικά μου κιλά όσο πιο απλά μπορώ. Διαφωνώ με τα σκευάσματα.
    Όλες αυτές οι εταιρίες βγάζουν δισεκατομμύρια γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι αρνούνται να στερηθούν τις λιπαρές τροφές. (Δεν ξέρω τι γίνεται με τους διαβητικούς
    ή γενικά τους ανθρώπους που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Θα τους συνιστούσα να βρουν έναν καλό επιστήμονα γιατρό ή διατροφολόγο να τους βοηθήσει). Για όλους τους υπόλοιπους όμως, θεωρω απαράδεκτο το γεγονός οτι περιμένουν από ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα να τους χαρίσει το κορμί που ονειρεύονται.
    Θυμηθήτε κάτι: ο οργανισμός είναι ότι του δίνεις να φάει.
    Ισχυρίζεστε παραπάνω οτι οι εταιρίες σας βοήθησαν να χάσετε βάρος ενώ είχατε
    δοκιμάσει τα πάντα. Λοιπόν είναι λογικό, γιατί απλούστατα αππ τη μέρα που είπιατε το ροφημα, μειώσατε αμέσως 1 ή 2 απ τα βασικά σας γευματα.
    Γνώμη μου επομένως είναι, προσπαθήστε να αλλάξετε τρόπο ζωής και εφ' όρου ζωής, αντί να κάνετε τις πολυεθνικές να πλουτίζουν. Στο κάτω κάτω θέλετε να σας αγαπήσουν για το αδύνατο σώμα σας; Ή για την προσώπικότητας σας, τα ταλέντα σας και την ομορφιά της ψυχής σας;

    Υ.Γ: όταν ήμουν στο γυμνάσιο η καλλονή του σχολίου με ζήλευε, ενώ εκείνη είχε τις τέλειες αναλογίες. Εγώ ήμουν απλώς ένα κοντούλι κοριτσάκι κανονικού βάρους, με μπόλικη τρέλα και ταπεραμέντο. Κι όμως, με βρήκε αργότερα και μου είπε ότι με ζήλευε για χρόνια, ενώ θα προτειμούσε να μην την έβρεπαν όλοι σαν ''ένα κομμάτι κρέας''

    Αλλάξ' τε την υγεία σας λοιπον και θα αλλάξει και το σώμα σας (ο ναός της ψυχής σας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H HERBAL οπως κι αλλες εταιρειες εχουν κατηγορηθεί πολύ σοβαρα κ επίσημα για λόγους όπως το σύστημα πωλήσεων, επικινδυνες ουσιες ανιχνευμένες στα προιοντα,παράνομες ενέργειες όπως προοώθηση κ εγκριση απο ανιδείκευτους για να μην πω ΑΣΧΕΤΟΥΣ γιατρους που πληρωναν εκαστοτε οι εταιριες κτλπ κτλπ
    Φυσικα θα μου απαντησετε οτι ολα αυτα δεν ειναι επισημα με σφραγιδες,οτι η ΗERBAL εχει τους καλυτερους γιατρους κι οτι τα προιοντα εχουν αποτελεσματα αφου το εχετε συμπερανει απο την προσωπικη σας χρηση και αυτος ειναι ο λογος που εταιρειες κ αυτοι που ασχολουνται πλουτιζουν...
    Ε, λοιπον, λαθος ειστε σε ολα... Παμπολλες κατηγοριες ειναι απο επιστημονικες ερευνες που βγαζουν τα προιοντα να σχετιζονται αμεσα με ασθενειες ηπατικων,νεφρικων,εντερικων διαταραχων αλλα φανταζομαι ακομα περισσοτερες θαναι οι κατηγοριες απο απλά ανεπισημα δειγματα ερευνων που εχουν δημοσιευτει και κατηγοριες.Οι απιστοι αντρεξετε στις μηνυσεις προς την HERBAL και ενημερωθειτε 2003-2010,η ψάξτε για αρθρα στο διαδικτυο που εχουν σφραγιδα/υπογραφη κατα των προιοντων αυτων.Οι πωλητές και τα μελη δεν φερουν καμια εγγυηση σε σχεση με τα διατροφικα αποτελεσματα που μπορει να επιτευχθουν σε καθε οργανισμο(καθώς αυτα ποικίλουν ανά άτομο κι οργανισμο) και δεν εχουν διατροφολογικη ειδικευση και επιγνωση των ουσιων των προιοντων, απλως αναπαραγουν αυτα που τους δινουν να διαβασουν.Το οτι υπαρχουν πολλοι που τα παιρνουν και παρατηρουν βελτιωση δεν ειναι λογος αρχικα να πιστεψουμε οτι οφειλεται στα προιοντα κ δευτερον τα ποσοστα του κοσμου που αγοραζουν προιοντα δεν καθιστουν το προιον ιδανικο-αποδοτικο.Με τη λογικη αυτη,αναλογιζομαι οτι στην Αμερικη αφου η πλειονοτητα τρωει junk food, αρα το junk food ειναι ευνοικο,αποδεκτο κι αρα οι Εταιρειες-επιχειρησεις JunkFood δικαιως πλουτιζουν εις βαρος της αφελειας των παχυσαρκων πλεον καταναλωτων.Να φανταστειτε οτι αυτοι το ξερουν οτι αποδεδειγμενα "παχαινουν τον κοσμο" και παρ'ολα αυτα συνεχιζουν να πλουτιζουν.Τι λετε να ισχυει στην περιπτωση της HERBAL που προσφερει ευνοικα για τον οργανισμο προιοντα σε περιτύλιγμα ευεξίας κ ευημερίας???Τα συμπερασματα δικα σας!
    Η δικια μου προσωπικη εμπειρια χωρις να πολυλογώ: Με πλησιαζουν,μου λενε οτι ανθιζουν σε καιρο κρισης,μου φερνουν κατι επιδειξιες μέλη του τυπου κοστουμι(3ης κατηγοριασ)-χρυσο ρολοι(μουφα)-φρεσκοκουρεμενοι/ξυρισμενοι ψευτομουρατοι με μαυρα γυαλια(καραμουφα) για φωτογραφια με πελατες, οι οποιοι στη συνεχεια μου δειχνουν υπογεγραμμενα χαρτια στο ονομα τους απο τη Herbal me 5000ευρω μισθο το μηνα... Ε, βεβαια... Ετσι εξηγειται ολο το γοηκο σουλουπι κ οι αντιστοιχες κυριες(μεγαλομετοχοι) να εχουν βαψιματα και νυχια ατιμελητα,μαλλια κατεστραμμενα με τρεσα φουλ,ντυσιματα και ακσεσουαρ ψευτικα και δευτερα και δερμα μεσα στη λακουβα απο ακμη και τονους επικαλυψης με πουδρες που δεν γινονται εμφανεστερες...
    Προσωπικη εκτιμηση:Ολοι οσοι ασχολουνται με τη ΗERBAL ειναι ωραιοφανεις, χωρις κοινωνικη,πανεπιστημιακη,γενικη μορφωση και προσπαθουν να αναδειξουν την εμφανιση τους μεσω διαφορων τροπων (γυμναστηριων,μεικ-απ,photoshop) με στοχο την αποδοση της εικονας τους στα προιοντα που προωθουν...Χαρακτηρισα μονο με βαση αυτων που ειδα χωρις υποκειμενισμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε ανωνυμε αν καταναλωνεις κατι και παρατηρεις κατι συγκεκριμενο ή θετικό ή αρνητικό γιατι το ακυρωνεις? Η λογικη σου ειναι εντελως αβασιμη. Το οτι καταναλωνονται σε fast food σκουπιδια δεν τα κανει αποδεκτά ουτε τα "νομιμοποιεί" σε " νοημοντα" οντα που εχουν μαθει να παρατηρουν και οχι να ακολουθούν τυφλά. Τι ειναι καλυτερο ? Να φας μια τυροπιτα με ολα τα trans λιπαρα και να αισθάνεσαι πετρες στο στομάχι σου ή μια πρωτεϊνούχα μπάρα με καθαρη πρωτεινη και υδατανθρεκες και να πετας ?

      Διαγραφή
  27. Kale 8a sas pw egw gia th Herbal,
    Apo tote pou ksekinise na pernw ta proionta ths Herbal exasa sthn koilia 70 pontous k sta mpoutia 25 pontous(hmoun ligo tofala).Xarh sta prwtenouxa skeuasmata, ta dontia mou eginan kataleuka kai ta nuxia mou astraftoun opws kai ta mallia mou makrunan kai fainontai akatamaxhta ugih. Me ta diatrofika sublhromata ths HERBAL to sth8os mou anor8o8ike kai brhka th xamenh mou energeia ki autopepoi8hsh.Ta matia mou vrikan thn lampsh tous ki apo mavra pleon eginan prasinokastana ki oi flefarides mou makrinan se megalo ba8mo!Nomizw oti exw parei kai 1.5-2 pontous se upsos, gia to opoio eimai eutuxhs.
    Telos me th boi8eia ths herbal exw anebasmenh sexualikh epi8umia kai megales antoxes alla to kako einai pws anamesa sta podia mou futrwse fallos pou den lugizei pote kai mou einai adunaton pleon na foraw fousta... Egina ligo traveli X)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Egw pali paidia mia fora pou dokimasa meta kseskistika sto fagito! Sa na mou anoikse tin oreksi perissotero!!!to idio kai syggeniko mou melos! Oso gia tin patra...ematha pws egine xamos ekei..opoios kserei koutsompolio as to pei :-p ti xazoi antres telika!

      Διαγραφή
    2. Ξεσκιστηκες στο φαγητο για όταν πήρες το υποκατάστατο γεύματος το ρόφημα εν ολιγης πήρες πολλά θρεπτικά συστατικά που ο οργανισμός σου είχε αναγκη και έτσι νομίζεις μετα οτι πεινουσες γιατί πολύ απλα ζητούσε και αλλά ακόμα θρεπτικά συστατικά ο οργανισμός σου .... Και εγώ όταν ξεκίνησα με το ρόφημα είχα πάθει ακριβως το ιδιο...

      Διαγραφή
  28. Καταραμένη ημιμάθεια...
    Ευλογημένο placebo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Διαβάστε εκεί που παραπέμπει το anchor-text -link για να λάβετε πολύτιμες πληροφορίες για την επιστημονική τεκμηρίωση των προϊόντων . Υπάρχουν πολλές παρερμηνείες για πολλά θέματα . Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν ,ούτε να έρθουμε σε αντιπαράθεση . Είναι προϊόντα υγιεινής διατροφής . Τόσο απλά . Όσοι περιμένουν «θαύματα» και μάλιστα με μηδενική προσπάθεια ,καλύτερα να απευθυνθούν αλλού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Διαβάστε εκεί που παραπέμπει το anchor-text -link για να λάβετε πολύτιμες πληροφορίες για την επιστημονική τεκμηρίωση των προϊόντων . Υπάρχουν πολλές παρερμηνείες για πολλά θέματα . Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν ,ούτε να έρθουμε σε αντιπαράθεση . Είναι προϊόντα υγιεινής διατροφής . Τόσο απλά . Όσοι περιμένουν «θαύματα» και μάλιστα με μηδενική προσπάθεια ,καλύτερα να απευθυνθούν αλλού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Διαβάστε εκεί που παραπέμπει το anchor-text -link για να λάβετε πολύτιμες πληροφορίες για την επιστημονική τεκμηρίωση των προϊόντων . Υπάρχουν πολλές παρερμηνείες για πολλά θέματα . Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν ,ούτε να έρθουμε σε αντιπαράθεση . Είναι προϊόντα υγιεινής διατροφής . Τόσο απλά . Όσοι περιμένουν «θαύματα» και μάλιστα με μηδενική προσπάθεια ,καλύτερα να απευθυνθούν αλλού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Xρήσιμες πληροφορίες για την επιστημονική τεκμηρίωση των προϊόντων στο site που παραπέμπουμε .Υπάρχουν πολλές παρερμηνείες για πολλά θέματα . Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν ,ούτε να έρθουμε σε αντιπαράθεση . Είναι προϊόντα υγιεινής διατροφής . Τόσο απλά . Όσοι περιμένουν «θαύματα» και μάλιστα με μηδενική προσπάθεια ,καλύτερα να απευθυνθούν αλλού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εχω ξεκινησει 3 μερες τωρα .ερωτηση.το ροφημα πρέπει να το παιρνω 2 φορες .πρωι κ βραδυ.γραφει όμως οτι ει αι πολυ υψηλο σε καφεινη.πραγμα που ανησυχω λιγο για την βραδυνη ληψη.επιπλέον εχω κάποια τσιμπηματα στην καρδια..ηπως ειναι απο αυτο.?ας μου απαντησει καποιος. Που να γνωριζει.ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το ξεκίνησα σήμερα 18/8/16 το πλήρες γεύμα σε ροφημα δεν είμαι ούτε συνεργάτης ούτε Fan της εταιρίας όμως θα το δοκιμάσω για ένα μήνα !
    Τώρα τι παρενέργειες μπορεί να έχει αυτό δεν το γνωρίζω ελπίζω πως δεν θα είναι κ τόσο χάλια από όλες αυτές τις Σαβουρες που τρώμε καθημερινά ( Σουβλάκια χάμπουργκερ κτλπ .)
    Θα δειξει το μέλλον .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ !!!!ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΡΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ...ΕΠΗΔΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΞΑΦΝΗΚΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ,,,ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΟΟΟΟΟ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΚΟΤΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΥΨΕΙ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΚΚΚΚ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΠΙΟ ΨΗΧΡΕΜΗ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΧ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΙΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ!!! ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ,,ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΚΑΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΙΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΕΠΕΦΤΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΑΣΧΕΤΑ ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σχετικα με τη συγκεκριμενη εταιρια εχω να πω οτι ειχα συμετασχει σε αρκετα σεμιναρια της περυσι.Στην αρχη με ειχαν καλοπιασει.Ηλπιζα οτι τουλαχιστον θα μου διναν καποιο χρηματικο ποσο ωστε να μπορω να αγορασω το πακετακι τους.Επεσα εξω.Μια μερα πηγα σε ενα απο τα σεμιναρια τους.Δεν λεω στην αρχη σε κολακευουν,σου λενε οτι θα σε βοηθησουν κλπ κλπ.Σε εκεινο το σεμιναριο ειχε ερθει και καποιος ''ειδικος''αν θυμαμαι καλα.Και τοτε αρχισε η πιεση να αγορασω το πακετο[57 ευρω απο 47 που ελεγαν].Εκεινη την περιοδο δεν ειχα καν λεφτα και δεν μπορουσα να ζητησω απο την αδερφη μου[γιατι θα μου αρχιζε τα γιατι τα θες,που θα τα χρησιμοποιησεις κλπ κλπ και θα με ελεγε ηλιθια[με το δικιο της]που μπλεχτηκα σε εταιρια-κοροιδια].Και προσπαθουσαν πολυ να πεισουν κοσμο και κοσμακη[που ερχονταν στα σεμιναρια]για το ποσο καλα ειναι,το τι κιλα θα χασουν και κλπ.Μουφα.Μια φιλη μου ειχε δοκιμασει τα συγκεκριμενα προιοντα,αλλα δεν ηταν ικανοποιημενη.Ειχε εμφανισει καποια στομαχικα προβληματα καθως και αμμο στα νεφρα και στη χολη.Οποτε τα σταματησε και πηγε σε γιατρο και απο τοτε ειναι καλα.Το θεμα ειναι οτι στοχευουν ανεργους και χαμηλομισθους[για να τους ασκησουν πιεση να αγορασουν/πουλησουν τα προιοντα] και ανθρωπους που η υγεια τους εχει σοβαρα προβληματα και που δεν εχουν καποια υποστιριξη οικονομικη για να πανε σε καποιο καλυτερο γιατρο[οχι αυτους του ικα].Εγω εφυγα απο κει και οποτε ακουω φιλο/η να τον καλει η συγκεκριμενη εταιρια τον συμβουλευω καλυτερα να την αποφευγει.Δεν ειναι ολοι αυτοι που ταζουν δουλειες με υψιλους μισθους αθωοι και ειναι ευκολο να γινεις στοχος κοροιδιας.Και αυτοι που εχουν προβληματα υγειας καλο ειναι πρωτα να διωξουν το αγχος και την καταθλιψη και ολα τα υπολοιπα μετα διωρθονονται ευκολα.Καλη ψυχολογια πρωτα και μετα ολα πανε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε παιδιά δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Το προϊόν κάποιους θα βοηθήσει και κάποιους όχι, αν θέλεις να ασχοληθείς και μπορείς να πουλήσεις έχει καλώς κανείς δεν σε αναγκάζει για τίποτα. Εγώ έχω δοκιμάσει πριν χρόνια το προϊόν και με βοήθησε να χάσω αρκετά κιλά, το κακό βέβαια είναι ότι μόλις το σταμάτησα τα ξαναπήρα. Άπλα δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έχουμε βαλθεί να κατακρίνουμε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kοιτα Σιμο..δεν λεω σε εχει βοηθησει αλλα το καλο θα ηταν να βοηθησεις εσυ τον εαυτο σου να χασει κιλα.Πρωτα απο ολα πρεπει να αποβαλεις το αγχος,να κοιμασαι καλα και να τρως καλα και υγειηνα και ασε τις πολυεθνικες να φτουρανε οτι προιον θελουν.Οσο για την πωληση του συγκεκριμενου προιοντος.
      κατα την γνωμη μου ειναι δυσκολη...κυριως γιατι ο κοσμος το αποφευγει λογω τις τιμης του πακετου που ειναι σχετικα πολλη ακριβη...Ο κοσμος εδω χανει το σπιτη του ....το αδυνατισμα θα σκεφτεται.

      Διαγραφή
  38. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΕΝΓΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ !!!! ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!!! Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΙΕΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΕΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!!! ΟΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!! ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΒΓΑΖΩ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ!!! ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ??? ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ!!!! Α Π Λ Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπέρα χρησημοποιώ τα σκευασματα της herbalife απο 11 ιουν 2017 τωρα που σας γραφω είναι 19 αυγ 2017 απο 137 κιλα που ημουν τωρα ειμαι 119 αυτη την ωρα πινω το τσαι της εχω δει βελτίωση στην υγεια μου στο τροπο που δουλευω στα παντα αλλα θέλει πειθαρχεια στα γευματα στις ωρες που τρως ακομη και τα απογευματα αν δεν πιω το ροφημα θα φαω κατι πλουσιο σε προτεϊνη μια φορα την εβδομαδα θα φαω το πιτογυρο ή την πιτσα ή τα τιγανιτα καλαμαρακια.
    Τον πρώτο μηνα μου φανηκε αρκετα ακριβο δινω 120€ και μαζευτικα αρκετα.
    Τον μηνα ξοδευα 400€ για φαγητο και τωρα ξοδετω τα 120 και 80 που ψωνιζω για το σπιτι λαχανικα κοτοπουλο φριγανιες και ξηρους καρπους και μου μένουν 200€!!! Με παιρνουν τηλ για να πάω στα σεμιναρια εγω τους λεω την επομενη φορα θα παω. Αν το κάνεις για να χάσεις κιλα θα τα χάσεις αν το κάνεις για να βγαλεις χιλιάρικα μακάρι να πετυχεις αλλα το θεωρω πολυ δυσκολο. ..
    Ακομα ειναι αρχη αλλα θα δω πως θα πάει.
    Ααα πριν πει κανενας για ασχετους κ.τ.λ. Γυμναστικη Ακαδημια εχω βγαλει παλιος σφαιροβολος ήμουν με ειδηκοτητα κινησιοθεραπεία αγγλικα σερβικα βουλγαρικα απο ξενες γλώσσες και προσφατα πηρα και το χαρτι του Ναυαγοσώστη...
    Καλη συνεχεια σε οτι και αν κάνετε 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://explosivemlm.com/herbalife-mlm-companies/mark-hughes-herbalife/
    http://explosivemlm.com/herbalife-mlm-companies/is-herbalife-a-scam/
    http://explosivemlm.com/herbalife-mlm-companies/michael-o-johnson/
    https://seekingalpha.com/article/1121761-herbalifes-value-chain-can-you-spot-the-loser
    http://www.businessinsider.com/r-ackman-exits-years-long-herbalife-short-bet-turns-to-options-2017-11
    https://www.youtube.com/watch?v=EqOMHOgt3JQ
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%87%CE%AE%CE%BC%CE%B1_%CE%A0%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B9 diabaste kai enhmerwtheite giati polloi apla lete paparies kai phges den exete h herbal life einai apath!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Παρακολουθώ όλη αυτή την συζήτηση....έχω μια απορία. Ο κύριος μουλινος πόσα χρήματα περνει για κάθε συμμετοχή του σε κάθε συνέδριο??? Και πόση προβολή επίσης,????
    Πώς γίνετε η κάθε μανικιουριστρα να κάνει σεμινάρια υγείας και ευεξίας Κ να τολμάει να ρισκάρει τις ζωές άλλον??? Τραγικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η Herbalife είναι μια εταιρία η οποία πουλάει πολύ όμορφα και καλοφτιαγμένα παραμυθακια είχα πάει για δουλειά και μας δείξανε ένα βίντεο με το πόσο επιτυχημένα είναι τα προϊόντα τους κτλ Μετά ανέβηκαν καποιοι άνθρωποι ντυμένοι τύπου κόκκινο χαλί! Και άρχισαν να λένε πόσο μεγάλους μισθούς παίρνουν χωρίς κόπο κτλ Αφού τελείωσε το πανυγήρι ήρθε ένας υπεύθυνος και μου έλεγε για να κάνεις εγγραφή θέλει 300€ και 100€ το βαλίτσα κι με κάποια προϊόντα φυσικά υποχρεωτικά και τα 300€ και το βαλιτσακι Εγώ εντωμεταξυ είμαι σε μια μεγαααλη οικογένεια πολυυ φτωχοί από αυτούς που βλέπουν κάποιοι και ψάχνουν στα σκουπίδια και πολλοί τους κοροϊδεύουν γιατί είναι ανώτεροι άνθρωποι Να σημειώσω ότι δεν είμαστε Ρόμα Έλληνες πολίτες Αθηναίοι Ναι! Υπάρχουν και Έλληνες φτωχοί Τέλος πάντων για να επανέλθω στο θέμα τους εξηγούσα ότι δεν μπορώ να δώσω τόσα χρήματα και αυτοί εκεί να επιμένουν στο τέλος απλά έφυγα Όσο για τα προϊόντα τους είναι άλλη μια τεράστια απάτη ξέρω ανθρώπους που παίρνουν τέτοια σκευάσματα δεν έχουν δει διαφορά Αυτά τα ολίγα 😂 Συγνώμη για το σεντόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή