1/13/2011

Μας δουλεύετε κανονικά με τη δίαιτα της Πετρουλάκη. Η συνέντευξη που τελικά είναι διαφήμιση.

Η Ελένη Πετρουλάκη σε πρόσφατη συνέντευξη μοιράζεται τα "μυστικά" της για την τέλεια σιλουέτα της. Στην ουσία η "συνέντευξη" αποτελεί διαφήμιση για τα προϊόντα που προωθεί και διαφημίζει. Μας λέει ότι ακολουθεί ενα καινοτόμο πρόγραμμα άσκησης που η ίδια έφερε στην Ελλάδα και που μετά από αυτό το πρόγραμμα άσκησης ο οργανισμός συνεχίζει να καίει λίπος έως και 24 ώρες μετά. Οκ, αυτό δεν είναι τίποτα καινούργιο αν σκεφτούμε ότι με οποιαδήποτε έντονη άσκηση ο οργανισμός συνεχίζει να έχει αυξημένο μεταβολισμό, δηλαδή να καίει περισσότερες θερμίδες ακόμα και 48 ώρες μετά. Στη συνέχεια μας λεει για τη δίαιτα της η οποία είναι βασικά μία συνηθισμένη υποθερμιδική δίαιτα όπου δεν παραλείπει να μας πει ότι τρώει δημητριακά Fitness που διαφημίζει, αλλα και ξερά δαμάσκηνα Καλιφόρνιας (δηλαδή αν δεν είναι από τη Καλιφόρνια πειράζει;) που επίσης έχει διαφημίσει. Τι να πούμε; Είναι παραπλανητική συνέντευξη με την έννοια ότι πολλοί άνθρωποι (κυρίως γυναίκες) πιστεύουν ότι για παράδειγμα τα Fitness θα τους βοηθήσει επειδη μας λέει η Πετρουλάκη ότι τα τρώει, ενώ τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, όπως έχει αναφερθεί και στη κριτική του προϊόντος. Επιπλέον η Πετρουλάκη... γυμνάζεται πολύ, και έχει και τα γονίδια της να την υποστηρίζουν, και φυσικά είναι γνωστό ότι αν μια γυναίκα ήταν σε καλή φυσική κατάσταση πριν μείνει έγκυος, θα της είναι πιο εύκολο να επανέλθει και μετά τη γέννα.

6 σχόλια:

  1. Συνεχιστε ετσι, ας ακουστουν και απο καπου επιτελους μονο αληθειες.
    Αν ειναι δυνατον να πιστεψουμε πως τα συγκεκριμενα δημητριακα, μια επεξεργασμενη ουσιαστικα τροφη, θα λυσουν το προβλημα της παχυσαρκιας και της αλογιστης καταναλωσης τροφης.
    Πρεπει να πειστει ο κοσμος πως μονο οι "καθαρες" τροφες και μονο αυτες ρυθμιζουν την ορεξη και φερνουν τον κορεσμο. Μακρια απο ζαχαρη, ακομα και αλευρι,προσθετα,συντηρητικα,ουσιαστικα μακρια απο ΟΥΣΙΕΣ.
    Καλα που υπαρχετε και εσεις και καυηριαζετε την τοση κοροιδια που μας πουλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Akomi ta Fitness diafimizei i geleoia?Pali kala poy den mas leei oti adinatise me to programma ton Fitness ton 2 evdomadon!Eleos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο σας για το μπλογκ
    συμφωνώ με τους άλλους ανώνυμους 100%
    τελικά η μπίζνα του "fitness" (και δεν εννοώ μόνο τα δημητριακά) καλά κρατεί... και όσοι ευκολό-πιστοί προσέλθετε...
    τακτική άσκηση και υγιεινή διατροφή διά βίου, αυτό είναι το μυστικό. όλα τα άλλα είναι φούμαρα. η φύση έχει τη λύση. μακριά από συσκευασμένα προιόντα... άμα πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλά έτσι όπως ζούμε σήμερα για ποιά φύση μιλάμε? Όλα συσκευασμένα δεν είναι? Και μια φέτα ψωμί να φας με μαρμελάδα, πόσοι έχουν τη δυνατότητα να φάνε σπιτική μαρμελάδα και όχι συσκευασμένη? Και αυτά στην καλύτερη περίπτωση γιατί συνήθως καταλήγουμε στις τυρόπιτες και τις μπουγάτσες που είναι ό,τι χειρότερο. Σόρυ αλλά θα προτιμήσω να φάω τα δημητριακά μου ή ένα τόστ από το σπίτι μου και το βράδυ να πάω στο γυμναστήριο και όχι να τρέξω στο πάρκο. It works for me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον προηγούμενο ανώνυμο. Καλό είναι να είμαστε υποψιασμένοι αλλά και ρεαλιστές και ο καθένας να κρίνει τι είναι καλύτερο για εκείνον πάντα με τις συνθήκες της ζωής του. Ούτως ή αλλιώς δε μπορώ να φανταστώ την πετρουλάκη και κάθε πετρουλάκη γυμνάστρια σε διαφήμιση για πίτσα. Κάτι λέει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παλι καλα που δεν ειπε οτι πινει απο το βρεφικο γαλα που διαφημιζει κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή