2/07/2011

12 Διατροφικές Συνήθειες για Υγιές Βάρος.

Συμπληρώσαμε 1 μήνα διατροφικών συνηθειών που μπορούν να σε βοηθήσουν να τρως πιο υγιεινά αλλά και να χάσεις βάρος. Θεωρούμε ότι αυτές οι 12 συνήθειες είναι ένας καλό στόχος για κάποιον που θέλει να βελτιώσει το διαιτολόγιο του, οπότε και τελειώνουμε εδώ για τις διατροφικές συνήθειες για το νέο χρόνο. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα σχετικά με διαιτολόγια, τρόφιμα κτλ τα οποία θα απαντηθούν σε μελλοντικές αναρτήσεις.
Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν:

*Για να δεις ολόκληρη την ανάρτηση κάνε κλικ πάνω στη συνήθεια.

6 σχόλια:

  1. Διαιτολόγε δηλαδή τελείωσε???
    :-( :-( :-( :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλακα μου κανετε... μονο 12 συνηθειες?? αυτα τα εφαρμοζαμε συνεχιστε το!! οταν λεγατε διατροφικες αλλαγες εννοουσατε για ενα μηνα μονο? πφφφφφφφφφφφφφφφφ (απογοητευση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν για να πετύχει κανείς μακροχρόνια απώλεια βάρους δεν απαιτείται να αλλάξουμε όλο το διαιτολόγιο μας με τη πρώτη αλλά το να αποκτήσουμε καλές συνήθειες για πάντα, αλλά σταδιακά. Αυτό γίνεται όταν έχουμε ρεαλιστικούς στόχους. Θεωρούμε λοιπόν ότι η τήρηση 12 συμβουλών είναι ρεαλιστικός στόχος, όχι για 1 μήνα, αλλά για πάντα. Η επιτυχία στην απώλεια βάρους δεν είναι να προσπαθεί να ακολουθεί κανείς εκατοντάδες συμβουλές για μικρό χρονικό διάστημα αλλά λίγες και καλές συνήθειες για πάντα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε θέματα σχετικά με το αδυνάτισμα, αντιθέτως το θεωρούμε σημαντικό κομμάτι για το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι διαιτολόγε, το ξέρουμε ότι έχεις δίκιο.
    Απλά ήταν τόσο ενδιαφέροντα όλα αυτά που έγραφες, που τα περιμέναμε πως και πως. Εγώ προσωπικά σου γκρίνιαζα σε κάθε καθυστέρηση.
    Και σε κάθε περίπτωση, όλοι σε ευχαριστούμε.

    Και μακάρι όντως να γράφεις συχνά και άλλα θέματα για το αδυνάτισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σας παρακαλω ξανασκεφτειτε το!! αλλαξτε γνωμη και συνεχιστε το εστω και για μια φορα τη βδομαδα! υπαρχουν τοσα θεματα να καλυψετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή