2/11/2011

Η ΔΕΛΤΑ προσωρινά παραλείπεται από τον Οδηγό της Greenpeace.

H Greenepeace αναφέρει: "Σύμφωνα με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, ο Οδηγός Καταναλωτών για τα μεταλλαγμένα στα ζωικά προϊόντα δεν αποσύρεται, όμως το όνομα της ΔΕΛΤΑ προσωρινά παραλείπεται από τον Οδηγό στην ιστοσελίδα μας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που ορίστηκε για τις 11 Μαρτίου." με τίτλο "Απορρίφθηκε προσωρινά το αίτημα της ΔΕΛΤΑ για απόσυρση του Οδηγού Καταναλωτών!".

Από την άλλη η ΔΕΛΤΑ έχει άλλο τίτλο "Υπέρ της ΔΕΛΤΑ η απόφαση του πρωτοδικείου για τον οδηγό για τα μεταλλαγμένα της Greenpeace" και συνεχίζει "Σε συνέχεια της προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο απεφάνθη υπέρ της ΔΕΛΤΑ, ώστε να μην υπάρχει αναφορά στη ΔΕΛΤΑ και στα προϊόντα της στην παρούσα έκδοση του Οδηγού Καταναλωτών για τα Μεταλλαγμένα της Greenpeace, η Εταιρεία δηλώνει τα εξής:Με γνώμονα το σεβασμό στον καταναλωτή και τη δέσμευση της εταιρείας για πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση των καταναλωτών, οδηγηθήκαμε στην υπεύθυνη και νόμιμη οδό με στόχο να προστατέψουμε το όνομα της Εταιρείας μας, των εργαζομένων μας, των Ελλήνων κτηνοτρόφων και παραγωγών μας και όλων των ανθρώπων που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την Εταιρεία μας".

1 σχόλιο:

  1. Τα πράγματα είναι πολύ απλά, αν ακι στην αρχή όλοι δυσκολευτήκαμε. Εγώ προσωπικά στην αρχή πίστεψα την Greenpeace, αλλά απ' ότι φαίνεται ... τελικά δεν μπορούμε ούτε σε αυτούς να στηριχτούμε. Μου φαίνεται ότι πάνε και αυτοί να γίνουν δημοσιογράφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή