4/19/2011

Χρόνια μας πολλά. Το "Να το φάω;" έκλεισε ένα χρόνο.

Πριν από ένα χρόνο ξεκινήσαμε αυτό το μπλογκ με τη σκέψη να γίνουμε πηγή αντικειμενικής πληροφόρησης για τη διατροφή και αυτά που τρώμε. Είχαμε παρατηρήσει ότι υπήρχε (και υπάρχει) μεγάλη παραπληροφόρηση για το θέμα διατροφή από τα ΜΜΕ, επαγγελματίες υγείας (διαιτολόγοι, ιατροί, γυμναστές κτλ) και εταιρίες τροφίμων. Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους είτε γιατί κάποιοι πληρώνονται για να υποστηρίζουν ενα συγκεκριμένο προϊόν, είτε γιατί υπάρχει έλλειψη γνώσης από πολλούς "ειδικούς", η γιατί απλά θέλουν να πουλήσουν το προϊόν τους όπως γίνεται με τις εταιρίες τροφίμων. Το θέμα πάντως ήταν ότι ο καταναλωτής λάμβανε λανθασμένες διατροφικές πληροφορίες. Ξεκινήσαμε λοιπόν αυτή τη προσπάθεια πριν από ενα χρόνο με μηδέν επισκέπτες και φτάσαμε σε ένα χρόνο να έχουμε 17000 επισκέπτες το μήνα. Και αυτό χωρίς καμιά διαφήμιση, προώθηση η κάποια άλλη υποστήριξη. Από τα email σας, γνωρίζουμε ότι μας διαβάζουν κυρίως άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τη διατροφή τους, γονείς, δημοσιογράφοι, εταιρίες τροφίμων, διαιτολόγοι και άλλοι επαγγελματίες υγείας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει κριτική και διατροφική αξιολόγηση για πάνω από 100 διατροφικά προϊόντα και ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να αξιολογούμε προϊόντα, να δίνουμε πληροφορίες για επίκαιρα διατροφικά θέματα και έρευνες, να εκθέτουμε παραδείγματα παραπληροφόρησης, αλλά και να προσφέρουμε συμβουλές για υγιεινή διατροφή. Θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας διαβάζετε και μας κάνετε ερωτήσεις και σχόλια. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μπλογκ που έχουν φιλοξενήσει αναρτήσεις μας. Ευχαριστούμε λοιπόν και πάλι και περιμένουμε προτάσεις και σχόλια που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του "Να το φάω"

10 σχόλια:

  1. Να τα χιλιάσετε.
    Να σας ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου, γιατί νιώθω ότι μέσα από τις συμβουλές του "Να το φάω?", έχω μάθει πολλά πράγματα. Δεν είναι τυχαίο που είναι το πρώτο που κοιτάζω με το που ανοίγω τον υπολογιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανετε πολύ σημαντική προσπάθεια για την σωστη ενημερωση....ειδικα σε ενα τετοιο καιρό που τα μεταλαγμενα χορευουν στο τραπεζι μας....εχετε την στήριξη μου....συνεχιστε ετσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διαιτολογε εισαι η ελπιδα μας
    χρονια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα και να είσαι πάντα καλά.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια σας πολλά και καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρονια πολλά και Καλή δύναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά με καλές αναρτήσεις, όπως κάνετε μέχρι τώρα.
    Από τα πιο χρήσιμα κατ' εμέ blog μας ενημερώνετε έγκυρα για σημαντικά θέματα.
    Εύχομαι να μη κουραστήτε, γιατί τέτοιες δουλειές απαιτούν χρόνο και κόπο.
    Να είσαστε καλά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια για την υπεύθυνη δουλειά και καλή συνέχεια.

    buho
    http://postcrisisbreakfast.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή