5/10/2012

Κλείσαμε 2 χρόνια. Συνεχίζουμε παρά τις απειλές.

Ξεκινήσαμε το μπλογκ 19 Απριλίου το 2010 από ανάγκη δική μας να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με την διατροφή. Δυστυχώς οι κύριες πηγές διατροφικών πληροφοριών για τον καταναλωτή είναι οι εταιρίες τροφίμων οι οποίες απλά λένε ότι θέλουν προκειμένου να μας πείσουν να αγοράσουμε το προϊόν τους αλλά και που συνεργάζονται με διάφορους ειδικούς στο χώρο της διατροφής για να μεταφέρουν τα συχνά παραπλανητικά διατροφικά τους μηνύματα. Άλλη πηγή διατροφικών πληροφοριών είναι και τα ΜΜΕ που συνήθως περιλαμβάνουν άρθρα από άσχετους δημοσιογράφους που θεωρούν τους εαυτούς τους ειδήμονες επειδή διάβασαν 2-3 άρθρα, και που στις περισσότερες περιπτώσεις απλά αντιγράφουν ξένα άρθρα η απλά δημοσιεύουν δελτία τύπου των διατροφικών εταιριών. Γι' αυτούς τους λόγους ξεκινήσαμε λοιπόν το μπλογκ. 

Μέσα σε 2 χρόνια, χωρίς καμιά προώθηση καταφέραμε να φτάσουμε τις σχεδόν 20000 επισκέψεις το μήνα και πλησιάζουμε τους 700 followers στην σελίδα μας στο Facebook που ξεκινήσαμε πριν από 10 μήνες. Έχουμε καταφέρει να παραμείνουμε ανώνυμοι, παρά τις απειλές που έχουμε δεχτεί.

Μας αντιγράψανε μερικοί-η αντιγραφή, όμως έχουμε ακούσει ότι είναι η ειλικρινέστερη μορφή φιλοφρόνησης.

Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.

Η Ομάδα του Να το Φάω.
 

17 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά. Καλή συνέχεια! Μην σταματάτε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίστε έτσι ανώνυμα. Στην Ελλάδα άλλωστε ότι δηλώσεις είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχίστε! Άντε και στα 3, 4, 5 όσα θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή και πάντα δυναμική συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προωθώ τα σπουδαία άρθρα σας όσω μπορώ και εγω μέσα απο το μπλοκ μου....Εισατε ανεξαρτοιτοι πέρα απο κάθε καρτελ. Αυτό σας κάνει ξεχωριστούς...
    Συνεχίστε μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τα χιλίασετε!!! :-)))))


    Μιρέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια και καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. polu polu twlwia h prospateia sas kai genikotera h douleia sas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nomizw pws exoun meiwthei ta arthra sas h mou fainetai???? ria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας παρακολουθω εδω και καιρό, η προσπάθεια σας έιναι σημαντική γιατί βοηθάτε τον κόσμο να διατηρήσει ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά, την υγεία του.
    Οσοι ανακαλύπτουν τώρα το blog σας, θα κερδίσουν αν ανατρέξουν και μελετήσουν τα παλιά άρθρα σας, θα καταλάβουν πολλά για την σωστή διατροφή και πως να κρίνουν σωστά τι ...τρώγετε και τι όχι.
    Να είστε καλά στην υγεία σας και στην προσωπική σας ζωή, αφού άλλωστε αυτό προσπαθείτε για τους αναγνώστες σας μέσα απο αυτή την προσπάθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια και μένα. Σας παρακολουθώ τακτικά. Είστε μια όαση σε μια έρημο παραπληροφόρησης για διατροφικά θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια!!
    Συγχαρητήρια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαιτολόγε θα ήθελα να σου πω ότι διαβάζω το μπλογκ σου ευλαβικά και έχω μάθει ένα σωρό πράγματα για τη διατροφή. Διαβάζω ετικέτες, ψάχνω κρυμμένα συστατικά, αν ένα τρόφιμο έχει υδρογονωμένα λιπαρά δεν το αγοράζω ποτέ και προσπαθώ να ψωνίζω Ελληνικά.
    Το καλύτερο απ όλα είναι πως φέτος ξεκίνησα να φυτεύω δικά μου λαχανικά, από βιολογικό χώμα και βιολογικούς σπόρους, και είμαι πολυ χαρούμενη γι αυτό.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα.

    Μιρέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 20.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ..ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΟΚ...ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ 3 ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι να δεις απαντηση εδω; αφου αυτο το αρθρο ειναι παλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή