tag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post7831157853685551578..comments2024-03-11T21:33:03.649+02:00Comments on ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ; Αντικειμενική κριτική για τη διατροφή και τη δίαιτα από διαιτολόγους/διατροφολόγους.: ΚΡΙΤΙΚΗ: Creta Farm εν ελλάδι Μεσογειακή (τυρί). Ψιλοκοροϊδία.Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣhttp://www.blogger.com/profile/03988517787766286845noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-62313401986814419282012-09-02T19:53:22.819+03:002012-09-02T19:53:22.819+03:00Διαιτολόγε ευχαριστούμε πολύ για όλες τις κριτικές...Διαιτολόγε ευχαριστούμε πολύ για όλες τις κριτικές που κάνεις.Θα μπορούσες να κάνεις μία και για τα κίτρινα τυριά(κασέρια);Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-32919613537373310052011-11-10T13:11:10.945+02:002011-11-10T13:11:10.945+02:00Αγαπητοί,
επειδή την έχω αγοράσει για δοκιμή και ...Αγαπητοί, <br />επειδή την έχω αγοράσει για δοκιμή και είμαι ένας καταναλωτής που "διαβάζει" τι γράφει το κουτί. Πάνω δεν έλεγε ότι ήταν Φέτα. Φέτες σε άλμη έλεγε γιατί είναι κομμένη σε 2 φέτες μέσα στο κουτί. Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, απευθύνομαι σε όσους βλέπουν παντού συνομωσίες ΔΙΑΒΑΣΤΕ τα συστατικά. ΑΛΑΤΙ, ΠΥΤΙΑ , ΓΑΛΑ και καλλιέργεια. ΕΠΙΣΗΣ δε γράφει πουθενά λάιτ. Απλά έχει λιγότερα ΖΩΙΚΑ λιπαρά. Το σύνολο των λιπαρών είναι σχεδόν ίσο με μια κανονική φέτα.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-64185945474469646992011-10-23T14:55:14.892+03:002011-10-23T14:55:14.892+03:00Η φέτα είναι είδος τυριού στην άλμη, τις ρίζες της...Η φέτα είναι είδος τυριού στην άλμη, τις ρίζες της οποίας τις βρίσκουμε χιλιάδες χρόνια πριν στην Αρχαία Ελλάδα. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από γάλα προβάτου ή αιγοπρόβειο, δηλαδή μίγμα με έως 30% γάλα κατσίκας. Η γεύση της φέτας είναι αλμυρή και αποθηκεύεται σε υγρό άλμης ή ξινόγαλου για περίπου 3 μήνες. Από τη στιγμή που απομακρυνθεί από την άλμη, η φέτα χάνει όλα τα υγρά της και γίνεται πιο συμπαγής. Η φέτα έχει άσπρο χρώμα ενώ αποθηκεύεται συνήθως σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια. Η ποικιλία αλλάζει ανάλογα και με την σκληρότητα του τυριού. Έτσι λοιπόν μπορούμε να την βρούμε από σκληρή έως και πολύ μαλακή μορφή. Αναλόγως διαφέρει και η γεύση. Το λίπος που περιέχεται κυμαίνεται από 30% έως 60%, ενώ ο μέσος όρος είναι γύρω στο 45%. ουτε λογος για λαδι, κατα τη γνωμη μου πρεπει να δημιουργηθει θεμα κ η διαφημηση να αλλαξειAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-29018404811311234482011-10-23T14:52:54.192+03:002011-10-23T14:52:54.192+03:00το συγκεκριμενο τυρι δεν μπορει να λεγεται φετα, δ...το συγκεκριμενο τυρι δεν μπορει να λεγεται φετα, διοτι η φετα ως προιον π.ο.π δν περιεχει λαδι.. κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο! αυτο κανει τεραστιο κακο γτ αν ο καθενας φτιαχνει ενα τυρι και το ονομαζει φετα, τοτε να φτιαξουμε και μεις τυπι με οτι γουσταρουμε μεσα κααι να το λεμε φεταAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-24810006814080488532011-10-19T18:30:50.479+03:002011-10-19T18:30:50.479+03:00σεβαστα τα σχολια σας,αλλα...εμας μας αρεσε πολυ σ...σεβαστα τα σχολια σας,αλλα...εμας μας αρεσε πολυ σαν γευση.οχι γιατι και καλα ειναι λαϊτ...καμια σχεση...ετσι κι αλλιως οταν αγοραζεις τυρια,γιατι να να παρεις λαϊτ?μην παιρνεις καθολου!απλα ειναι νοστιμο τυρι και αξιζει να το δοκιμασεις..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-76693689408176357392011-10-18T16:03:59.291+03:002011-10-18T16:03:59.291+03:00χα, χα, προσκυνώ τους "θεούς" του Market...χα, χα, προσκυνώ τους "θεούς" του Marketing, "2 φέτες σε άλμη", τι πήγαν και σκέφτηκανAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-22060097184938950322011-10-13T11:56:13.292+03:002011-10-13T11:56:13.292+03:00Κλεοπάτρα,
Ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Είναι...Κλεοπάτρα,<br /><br />Ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε ποιος προβάλεται στο μπλογκ μας μέσω google ads, ωστόσο βρήκαμε ένα τρόπο να μπλοκάρουμε με τα εργαλεία της google ads τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα που ανέφερες. Ελπίζουμε να ενεργοποιηθεί.Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣhttps://www.blogger.com/profile/03988517787766286845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-62540159061916138422011-10-13T11:03:59.755+03:002011-10-13T11:03:59.755+03:00Καλημέρα!Θα ήθελα να κάνω μια μικρή, καλοπροαίρετη...Καλημέρα!Θα ήθελα να κάνω μια μικρή, καλοπροαίρετη παρατηρηση... Βλεω ότ στο μπλογκ σας έχετε βάλει τα google adds, δηλαδή διαφημίσεις της google. Το θέμα είναι ότι έχετε ένα ,φοβερό κατ 'εμε, διατροφικό ιστολόγιο και δίπλα έχει διαφημίσεις της κόκα-κόλα....Λίγο άτοπο....Δεν μπορείτε να το ελεγξετε είναι η αλήθεια, αλλά "χτυπάει" λίγο άσχημα στο μάτι...Κλεοπάτραnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-64852757878978620652011-10-11T16:08:17.221+03:002011-10-11T16:08:17.221+03:00Πω πωωω πολύ ωραία κριτική.
Ναι όντως, προσθέτουν ...Πω πωωω πολύ ωραία κριτική.<br />Ναι όντως, προσθέτουν λίγο ελαιόλαδο στη φέτα και το πλασάρουν σαν κάτι καινούριο.<br />Που όντως, βάζουμε μόνοι μας λαδι και μάλιστα το καλο το λάδι του χωριού μας.<br />Και είναι και πιο παχυντική, ίσως δηλαδή παύει να είναι και light.<br />Απ ότι έχω καταλάβει, γενικά η CRETA FARM δεν το χει..Anonymousnoreply@blogger.com