ΚΡΙΤΙΚΗ: Παπαδοπούλου Plus- Άλλο ένα επεξεργασμένο ψωμί που δεν χρειάζεσαι


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Plus

ΤΑ ΣΥΝ
* Εμπλουτισμένο με βιταμίνες και μέταλλα;
ΤΑ ΠΛΗΝ:
* Επεξεργασμένο ψωμί με ζάχαρη και φυτικά έλαια και άσπρο αλεύρι

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Έχει προωθηθεί πολύ αυτό το ψωμί και μάλιστα η εταιρία συνεργάστηκε με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Επιστημονικό Υπεύθυνο καθηγητή Αντώνη Ζαμπέλα,  για την “αξιοποίηση” των αποτελεσμάτων αυτών. Αξιοποίηση; Δηλαδή πως μπορούμε και καλά να πείσουμε τον καταναλωτή να αγοράσει άλλο ένα επεξεργασμένο προϊόν με την υποστήριξη επιστημόνων το οποίο βέβαια θα δώσει και μία αξιοπιστία στο προϊόν. Ε λοιπόν είναι άλλο ένα ψωμί που από μόνο του έχει μικρή διατροφική αξία μιας και χρησιμοποιούνται επεξεργασμένα άσπρα αλεύρια, ζάχαρη και φυτικά έλαια, απλά το εμπλουτίζουν με βιταμίνες και μέταλλα- ωστόσο, τα συστατικά που βλάπτουν παραμένουν στο προϊόν (ζάχαρη κτλ.) οπότε δεν κερδίσατε τίποτα.