tag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post1137664778866412818..comments2024-03-11T21:33:03.649+02:00Comments on ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ; Αντικειμενική κριτική για τη διατροφή και τη δίαιτα από διαιτολόγους/διατροφολόγους.: ΦΑΓΕ Στραγγιστό, Τελικά πόσο γνήσιο είναι;Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣhttp://www.blogger.com/profile/03988517787766286845noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-81842724946602714442016-03-18T11:50:56.192+02:002016-03-18T11:50:56.192+02:00Το ανθόγαλα δεν είναι κάτι κακό, ουσιαστικά είναι ...Το ανθόγαλα δεν είναι κάτι κακό, ουσιαστικά είναι η κρέμα γάλακτος, οπότε λογικό που δεν έχει στο 0%.Cappuccinohttps://www.blogger.com/profile/13135381394307984576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-53489821226130250672016-03-17T19:11:25.569+02:002016-03-17T19:11:25.569+02:00Ενδιαφέρον! Μόλις κοίταξα τα 2 γιαούρτια Τotal που...Ενδιαφέρον! Μόλις κοίταξα τα 2 γιαούρτια Τotal που έχω τώρα στο ψυγείο μου (Μαρτ. 2016). Το 0% ΔΕΝ έχει ανθόγαλα, το 2% ΕΧΕΙ! Γιατί είναι κακό το ανθόγαλα? Ευχαριστώ!haidohttps://www.blogger.com/profile/16148874031950666552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-67281631042931007882013-03-17T18:44:44.060+02:002013-03-17T18:44:44.060+02:00Ε ναι το ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΡΙ ΚΡΙ είναι επιδόρπιο γιαουρτιο...Ε ναι το ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΡΙ ΚΡΙ είναι επιδόρπιο γιαουρτιού, όχι γιαούρτι.<br />Το γράφει πάνω στο κουτί!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-70059372629701291052013-03-15T15:56:35.354+02:002013-03-15T15:56:35.354+02:00Πρόσφατα πρόσεξα πως το ΣΠΙΤΙΚΟ της ΚΡΙ ΚΡΙ μόνο ...Πρόσφατα πρόσεξα πως το ΣΠΙΤΙΚΟ της ΚΡΙ ΚΡΙ μόνο σπιτικό και μόνο γιαούρτι δεν είναι! Προσοχή στις ετικές παιδιά όλοι καταναλωτές. Άλλο γιαούρτι άλλο επιδόρπιο γιαουρτιού. *https://www.blogger.com/profile/17348176389327179551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-30464392160483146532012-12-03T22:14:23.592+02:002012-12-03T22:14:23.592+02:00Προφανώς η ΦΑΓΕ χρησιμοποιεί συμπυκνωμένο γάλα για...Προφανώς η ΦΑΓΕ χρησιμοποιεί συμπυκνωμένο γάλα για να αυξήσει τα διαλυτά στερεά στο γιαούρτι. Εφόσον η ελληνική νομοθεσία και ειδικά ο Κώδικας Τροφίμων και Ποτών παραμένει απαρχαιωμένος και ασαφής στο θέμα του στραγγιστού γιαουρτιού, έχει αυτό το περιθώριο η ΦΑΓΕ να ονομάζει και αυτό το γιαούρτι στραγγιστό. Οπότε ας ανατρέξουμε για ευθύνες στους νομοθέτες και όχι κατευθείαν στις εταιρίες που αποκλειστικό σκοπό έχουν το κέρδος.Anonymousnoreply@blogger.com