tag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post6888273507000018907..comments2024-03-11T21:33:03.649+02:00Comments on ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ; Αντικειμενική κριτική για τη διατροφή και τη δίαιτα από διαιτολόγους/διατροφολόγους.: Ποια είναι τα καλύτερα μπισκότα Digestive;Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣhttp://www.blogger.com/profile/03988517787766286845noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-61500492470322272212012-11-27T16:57:40.952+02:002012-11-27T16:57:40.952+02:00millhouse bran breakfast. 27% ινες 16.5% ζαχαρη.millhouse bran breakfast. 27% ινες 16.5% ζαχαρη.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-30209287224011091882011-04-15T10:52:05.508+03:002011-04-15T10:52:05.508+03:00εννοούσα από την κατηγορία των δημητριακών βεβαίως...εννοούσα από την κατηγορία των δημητριακών βεβαίως...<br />haidoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-26591760369313693662011-04-15T10:51:23.003+03:002011-04-15T10:51:23.003+03:00Είναι κατανοητό ότι οποιοδήποτε δημητριακό επεξεργ...Είναι κατανοητό ότι οποιοδήποτε δημητριακό επεξεργασμένο και βιομηχανοποιημένο είναι ανθυγιεινό... Όμως τι απομένει στον σημερινό καταναλωτή να φάει από την κατηγορία των ανθυγιεινό? Μόνο βρώμη? Τα μακαρόνια/ρύζι ολικής άλεσης θεωρούνται δημητριακά? Και ψωμί? Δεν υπάρχει υγιεινό που να μην το φτιάχνει κανείς μόνος του στο σπίτι?<br />haidoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851269603535436242.post-65635428903295738922010-12-14T20:48:41.526+02:002010-12-14T20:48:41.526+02:00Το να έχει λιγότερο λίπος ειδικά σε τρόφιμα με υψη...Το να έχει λιγότερο λίπος ειδικά σε τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (απλά σάκχαρα) κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα όσον αφορά την απορύθμιση της γλυκόζης στο αίμα καθώς ο ρυθμός εισοδου των σακχαρων στο αίμα είναι ταχύτερος χωρίς την παρουσία λίπους και πρωτεϊνης. Επίσης βρίσκω σπατάλη χρόνου την προσπάθεια σας να αξιολογήσετε διατροφικά τα σύγχρονα μπισκότα. Ανεξαίρετος εταιρίας και τύπου με πρώτη ύλη το επεξεργασμένο στάρι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Πέρα απο την απορύθμιση της γλυκόζης, έχουμμε φυτικά οξέα των σιτηρών τα οποία εμποδίζουν την απορρόφηση των μετάλλων (μαγνήσιο,σίδηρος,ασβέστιο,ψευδάργυρος) απο το λεπτό έντερο. Επίσης έχουμε γλουτένη η οποία επιρεάζει αρνητικά όλο και περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο ακόμα και χωρίς συμπτώματα.Τα δημητριακά προετοιμάζονταν απο τους προγόνους μας σοφά εδώ και χιλιάδες χρόνια ώστε να παρέχουν σταθερή ενέργεια για ώρες αλλά εμείς ασχολούμαστε με ασθενικά παράγωγα τους όπως το ψωμί και τα μπισκότα.Anonymousnoreply@blogger.com