Σύμφωνα με ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, οι γυναίκες που πίνουν μπύρα (τουλάχιστον 5 μπύρες την εβδομάδα) έχουν 72% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν ψωρίαση. Ωστόσο αυτός ο συσχετισμός δεν παρατηρήθηκε με το κρασί η κανονικά ποτά όπως ουίσκι και βότκα. Οι ερευνητές υποθέτουν ότι οφείλεται στο άμυλο που χρησιμοποιείται για τη παραγωγή μπύρας, όπως κριθάρι, και το κριθάρι είναι πηγή γλουτένης, στο οποίο πολλά άτομα με ψωρίαση έχουν ευαισθησία... Η ψωρίαση, είναι μια χρόνια πάθηση του δέρματος. Χαρακτηρίζεται από φαγούρα, κοκκινίλα σε περιοχές φλεγμονής όπου σχηματίζονται πλάκες με άσπρο χρώμα.
Δεν ξερει κανεις πια τι να πιστεψει!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπριν ενα μηνα περιπου μας λεγατε οτι η μπυρα
περιεχει περισοτερο ασβεστιο απο το γαλα
& οντος πεινω ενα ποτηρι καθε δυο μερες
αν ειναι το ενα να αναιρει το αλλο τι να πω...
Ελένη,
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστούμε για το σχόλιο σου. Ωστόσο εμείς ποτέ δεν έχουμε αναφέρει σε αυτό το μπλογκ ότι η μπύρα περιέχει περισσότερο ασβέστιο από το γάλα. Ποτέ δεν το έχουμε γράψει γιατί δεν ισχύει: 1 ποτήρι μπύρα περιέχει 10 mg ασβέστιο και 1 ποτήρι γάλα περιέχει 270-300 mg ασβέστιο. Προφανώς το διαβάσατε κάπου αλλού.
Ισως να το διαβασα αλλου ομως & αυτη η ερευνα
ΑπάντησηΔιαγραφήαπο αμερικανους επιστημονες ηταν,δεν ξερει κανεις τι να προτοπιστεψει, ευχαριστω για το χρονο σας