Γιορτή Καρπουζιού Στη Μεσσηνία

Οργανώνεται Γιορτή Καρπουζιού από τους παραγωγούς καρπουζιού της Μεσσηνίας 15 Μαΐου, 19 και 20 Ιουνίου. Έχει στόχο την προβολή και διαφήμιση του καρπουζιού. Το καρπούζι ενώ έχει λίγες θερμίδες (50 ανά φλιτζάνι) έχει υψηλή διατροφική αξία αφού είναι καλή πηγή λυκοπενίου αντιοξειδωτική ουσία που προστατεύει από κάποιες μορφές καρκίνου, βιταμίνης Α και βιταμίνης C. Η καλύτεροι μήνες να το φας είναι Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.watermelonmessinias.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις