Υπάρχει ελληνικό γιαούρτι φτιαγμένο με ελληνικό γάλα.
Σαν παρατήρηση θέλω να ενημερώσω ότι υπάρχουν ελληνικά γιαούρτια που χρησιμοποιούν ελληνικό γάλα η τουλάχιστον έτσι γράφουν στις συσκευασίες τους. Στη φωτογραφία φαίνονται 2-3 μάρκες, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες. Όπως και παρατήρησα ότι εκτός από τη Φάγε, και η Δέλτα χρησιμοποιεί γερμανικό γάλα στα γιαούρτια της.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Το φυστικοβούτυρο είναι βασικά πολτός ψημένων φιστικιών. Τα φιστίκια όπως και σχεδόν όλοι οι ξηροί καρποί (αν και τα φιστίκια ανήκουν σ...
-
Τα γνωστά νηστίσιμα τυριά κυκλοφορούν αυτό τον καιρό στα σούπερ μάρκετ. Να δούμε αν τελικά αξίζει τον κόπο. Βρήκαμε αυτό το κίτρινο τυρί...
-
Αναγνώστης ζήτησε να μάθει ποια είναι η διαφορά των αλλαντικών της σειράς Fouantre με τα κανονικά αλλαντικά. Έτσι συγκρίναμε το Υφαντής Fou...
-
Μας είχε ζητηθεί να αξιολογήσουμε το τυρί Milner. Το Milner είναι ενα τυρί το οποίο αναφέρει στη συσκευασία του ότι περιέχει 40% λιγότερα λι...
-
Αυτό το παραδοσιακό σνακ που αποτελεί πρωινό στο πόδι για πολλούς Έλληνες, έχει απλά συστατικά: αλεύρι, ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και λίγη ζάχαρ...
-
Εδώ και καιρό προωθούνται οι σοκολάτες χωρίς ζάχαρη ως μια ανώδυνη λύση γι αυτούς που προσέχουν το βάρος τους αλλά και για τους διαβητικο...
-
Εκτός από καλό μάρκετινγκ το συμπλήρωμα Tonotil είναι στην ουσία άχρηστο. Να γιατί: Περιέχει 4 Αμινοξέα L-Φωσφοθρεονίνη: Ουσία που λαμβά...
-
Οι παραδοσιακές Ελληνικές πίτες μπορεί να θεωρηθούν ένα γνήσιο φαστ φουντ, αφού μπορείς να τις φας γρήγορα και στο πόδι. Βασικά φτιάχνονται ...
-
ΤΑ ΣΥΝ: *Δεν περιέχει κορεσμένα λιπαρά ΤΑ ΠΛΗΝ: *Αρκετές θερμίδες Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Τα κλασσικά κράκερ. Για το γραφείο, για το ταξίδι, για δίαιτα...
-
Βασικά η ζελατίνη παράγεται κυρίως από το κολλαγόνο που βρίσκεται στα οστά και στο δέρμα των ζώων. Στοιχεία δείχνουν ότι παγκοσμίως το 70% τ...
file kane ena arthro gia ta 2% ktl. exw akousei oti den einai ygeihna ta skeymasmata me meiwmeno lipos kathws sthn epexergasia leei to afairoun prwta olo to lipos apo ena proion ( gala, giaourti ktl ) kai meta prosthetoun oso theloun gia na ginei 2% h' 4% h' oti theloun.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορεί να υπάρχουν γιαούρτια που είναι 200% ελληνικά, αυτά όμως δεν φτάνουν στα ράφια της επαρχίας. Ο πιο κοντινός Βασιλόπουλος (παράδειγμα) απέχει 80 χλμ. από το σπίτι μου. Είμαι καταδικασμένος να τρώω γερμανικά γιαούρτια με ελληνική ετικέτα και να αυξάνω τις εισαγωγές της χώρας μας σε γάλα. Από τα υπουργεία κανένα σχέδιο στήριξης των κτηνοτρόφων δεν υπάρχει;Και μην ακούσω δικαιολογίες ότι δεν υπάρχει ελληνικό γάλα, το σχέδιο φαίνεται καλά μελετημένο, ώστε να πλήτει την ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία. Όσοι μπορείτε κάντε αγώνα κατά των Δέλτα και Φάγε και πάρτε ελληνικά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚρι Κρι, Νεογάλ, Σεργάλ, Κολιός, αποδεδειγμένα έχουν ελληνικό γάλα. Αν όχι 100% τουλάχιστον συλλέγουν γάλα με δικά τους αυτοκίνητα καθημερινά!
ΑπάντησηΔιαγραφή