4/24/2010

Κριτική: Nestle Fitness

ΤΑ ΣΥΝ:
*Είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες και μέταλλα.
*Περιέχει λίγα λιπαρά.
ΤΑ ΠΛΗΝ:
*Περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, όπως άσπρη ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης και σιρόπι καστανής ζάχαρης.
*Λίγες φυτικές ίνες, 1,8 γραμμάριο ανά μερίδα.
*Δεν είναι 100% ολικής αλέσεως


Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Διαφημίζονται ως το ιδανικό δημητριακό για να χάσεις βάρος και στηρίζονται σε στοιχεία που δείχνουν ότι άτομα που καταναλώνουν τρόφιμα ολικής αλέσεως τείνουν να χάνουν κιλά. Αυτό όντως είναι αλήθεια, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα Fitness δεν είναι 100% ολικής αλέσεως... ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΗΡΕ;

απλά κάποια συστατικά του είναι ολικής αλέσεως. Επιπλέον, τα πρόσθετα σάκχαρα δεν "κάνουν καλό στη γραμμή σου" ούτε στην υγεία σου.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Συστατικά: 3/10
Λιπαρά: 9/10
Θερμίδες: 4/10
Φυτικές Ίνες: 4/10
Αποτελεσματικότητα/Χρησιμότητα: 5/10
ΣΥΝΟΛΟ: 5/10

10 σχόλια:

  1. ολοι οι διαιτολογοι που εχω επισκεφτει κατα καιρους συστηνουν αυτα και μονον αυτα.κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν με εκπλήσσει καθόλου. Πολλές εταιρίες τροφίμων όπως και φαρμακευτικές έχουν τη "συνήθεια" να στέλνουν δείγματα (δημητριακά, μπάρες, βιταμίνες), δωράκια, να καλούν σε γεύματα κτλ. διαιτολόγους, με την προσδοκία να υπάρχει μια σχετική προώθηση των προϊόντων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνχαρητηρια για το μπλοκς σας.εντελως τυχαια διαβαζοντας το τροκτικο ειδα μια αναρτηση σας,θα γινεται η καθημερινη μου παρεα.σας ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λόγω του όπως αναφέρατε και εσείς ο ίδιος, πληρώνουμε την ''μάρκα'' και όχι τόσο την ουσία και συγκεκριμένα για τα fitness, έχω προτιμήσει να τρώω δημητριακά επειδή έχω δει και τα συστατικά απο το lidl. Τα οποια ονομάζονται Crownfield Special Flakes Red Fruit όπου λέει ότι είναι low fat, θα ήθελα αν σας είναι εύκολο να αναρτήσετε ένα άρθρο για αυτά, αν αξίζουν όντως σε σύγκριση με τα γνώστα που τα πληρώνουμε ένα ''κάρο'' λέφτα καθώς τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια γι' αυτό που κάνετε καταρχην! Κατα δευτερον θα ήθελα και εγώ αν γίνεται να γράψετε για τα Crownfield Special Flakes (τα απλά). Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε. Θα τα αξιολογήσουμε σε μελλοντική ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη,σε περιπτωση που κανω διαιτα,να αποφυγω τα συγκεκριμενα δημητριακα?αν ναι,ποια ειναι προτιμοτερα?(αναφερομαι στα ολικης παντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''musli'' , από κατάστημα με βιολογικά προιόντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καλύτερο δημητριακό για διατροφή και δίαιτα είναι η βρώμη που στο εμπόριο είναι γνωστή ως κουάκερ. Ούτε ζάχαρη, ούτε σοκολάτες και ξηρά φρούτα αγνώστου προέλευσης και περιεκτικότητας σε ζάχαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή