4/30/2010

Κριτική: Weetabix Original

ΤΑ ΣΥΝ
*Αποτελείται από 95% ολικής αλέσεως σιτάρι
*Λίγα πρόσθετα σάκχαρα
ΤΑ ΠΛΗΝ
*Άνοστα
*Δυσκολία στη κατανάλωση λόγω του σχήματος

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Είναι μία υγιεινή επιλογή δημητριακού. Αποτελείται σχεδόν όλο από ολικής αλέσεως δημητριακά, και έχει λίγα σάκχαρα. Ο λόγος που δεν έχει τόσες πολλές φυτικές ίνες συγκριτικά με άλλα δημητριακά είναι γιατί... ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΗΡΕ;
δεν έχουν προστεθεί φυτικές ίνες χωριστά, όπως γίνεται σε αρκετές περιπτώσεις.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ (37,5 γρ): Θερμίδες: 127, Υδατάνθρακες: 25,7 γρ., Πρωτεΐνη: 4,3 γρ., Λιπαρά: 0,8 γρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Συστατικά: 7/10
Λιπαρά: 9/10
Θερμίδες: 5/10
Φυτικές Ίνες: 7/10
Αποτελεσματικότητα/Χρησιμότητα: 8/10
ΣΥΝΟΛΟ: 7,2/10

8 σχόλια:

  1. MOY ARESOYN POLY...ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΣΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ,ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati de vlepoume toso plhrh analisi oso stis alles markes dimitriakon?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε μου μαλλον δεν διαβαζεις το σαιτ καλα, ολο για δημητριακα γραφει! Ασε που πολλα μου αρεσουν κι ολας και δεν κανουν τα οσα υποσχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή. Λίγο γάλα χρειάζονται και λίγο μέλι και είναι έτοιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ki emena mou aresoun poli! i gefsi tous einai teleia pistevo! me gala i me giaourti i kai sketa ta troo fanatika! xairomai pou einai kalitera apo alla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα τρωω χρονια, με κρυο γαλα ειναι καλα, με γιαουρτι δεν μου αρεσουν καθολου, η ικανοποιηση που εχεις οτι τρως κατι καλο ειναι μεγαλη, το βουτας με το χερακι σου και ... βουαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμενα μου αρεσουν με γιαουρτι( αφου τα θρυμματισω και τα ανακατεψω) και κανελλα!! δεν εχω φαει πιο ωραια δημητριακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαιτολόγε ήθελα να ρωτήσω 1,7 gr σάκχαρα και 0,1gr αλατιού, που περιέχονται σε μια μερίδα (37,5 gr) δεν είναι αρκετά;
    Πιστεύεται ότι είναι από τα καλύτερα δημητριακά που κυκλοφορούν στο εμπόριο;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή