6/08/2010

ΚΡΙΤΙΚΗ: Amita ΕΥ ΖΗΝ, ένα φρούτο είναι καλύτερο.

ΤΑ ΣΥΝ:
*Παράγεται από προϊόντα φρούτων
*Λίγες θερμίδες 

ΤΑ ΠΛΗΝ:
*Λίγες φυτικές ίνες τελικά

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Ανταγωνιστικό προϊόν του knorr vie, αλλά και αυτό είναι μία από τα ίδια. Αναγράφει ότι δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα αλλά στην ουσία ο συμπυκνωμένος χυμός είναι πρόσθετο σάκχαρο αφού του έχει αφαιρεθεί το νερό και μένουν πίσω τα σάκχαρα του φρούτου. Επιπλέον έχει πρόσθετες φυτικές ίνες (όχι δηλαδή αυτές που προέρχονται από το φρούτο). Το ένα μπoυκαλάκι περιέχει 3 γρ. φυτικών ινών, τόσα μπορείς (και παραπάνω) να λάβεις με ένα μήλο με τις μισές θερμίδες είναι και πιο φτηνό, η με 2-3 ξερά σύκα (επίσης πιο φτηνά). Με λίγα λόγια δεν το χρειάζεσαι. Επιπλέον χωρίς να κάνει συγκεκριμένους ισχυρισμούς η εικόνα μίας κοπέλας με επίπεδη κοιλιά εμένα τουλάχιστον με οδηγεί στη σκέψη ότι αυτό το προϊόν μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις και συ επίπεδη κοιλιά η να καταπολεμήσεις τη δυσκοιλιότητα. Μπορεί όμως; Πάντως δεν μπορεί να το ισχυριστεί.
ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΗΡΕ;
Στην ουσία είναι άλλος ένας χυμός της Amita (που για όσους δεν το γνωρίζουν ανήκει στη Coca Cola 3Ε) που του έχουν προσθέσει κάτι επιπλέον για να μπορούν να το πουλήσουν πιο ακριβά. Η σειρά έχει και άλλες γεύσεις με έξτρα συστατικά και θα γίνουν κριτική και σε αυτά.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ: Θερμίδες: 140, Υδατάνθρακες: 32 γρ., Πρωτεΐνη: 1 γρ., Λιπαρά: 0 γρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Συστατικά: 7,5/10
Λιπαρά: -
Θερμίδες: 9,5/10
Φυτικές Ίνες: 4,8/10
Αποτελεσματικότητα/Χρησιμότητα: 3,5/10
ΣΥΝΟΛΟ: 6,3/10

1 σχόλιο:

  1. Εγώ παίρνω αυτό με τη μαστίχα.. Κι αυτό είναι κακό? Πάντως ναι, είναι ακριβό. Όταν πρωτοβγήκε, έπινα ένα τη μέρα, και μπορώ να πω πως έχει καταπληκτική γεύση, ποιοτική..
    Αλλά και η τιμή τσιμπημένη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή