6/04/2010

Εσύ ποια θα έπαιρνες;

Ήμουν στο Σκλαβενίτη και είδα αυτό στο τμήμα με τη ζάχαρη. Αγόρασα και τις δυο, η διαφορά στη τιμή ήταν ελάχιστη: η Ελληνική κόστιζε 0,80 λεπτά και η «ξένη» 0,78 λεπτά. Η γεύση ήταν ίδια, όπως ήταν αναμενόμενο. Η Ελληνική αναγράφει στη συσκευασία ότι παράγεται από την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Προφανώς για τον Έλληνα καταναλωτή το να΄ναι ένα προϊόν ελληνικό έχει σημασία και αυτό αποδεικνύεται από το διαχωρισμό της ζάχαρης που παράγεται για λογαριασμό του Σκλαβενίτη, άλλωστε πολλές εταιρίες το «παίζουν» ελληνικές χωρίς να είναι (περισσότερα αύριο) αυτή που όντως είναι (η ζάχαρη) δεν θα το πει;

1 σχόλιο:

  1. Προφανώς τα 2 λεπτά διαφορά στην ελληνική είναι τα έξοδα για το γραφίστα και το νέο labeling του 'ελληνικού' προϊόντος, μη μπεί και μέσα ο Σκλαβενίτης. Πόσο πρόβατα μπορεί να είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή