6/22/2010

Σχετικά με τη δίαιτα της Τατιάνας και του Γρηγοράκη.

Επειδή πολλοί αναγνώστες έχουν δείξει αρκετό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη δίαιτα, κάνουμε μερικά επιπλέον σχόλια. Για κοίτα τη δίαιτα καλά, εμείς τη κοιτάξαμε και αυτό που είδαμε ήταν το εξής (περιληπτικά): Ψωμί με μέλι η μαρμελάδα και ένα ρόφημα για πρωινό, κρέας με άμυλο με σαλάτα η κάποιο λαδερό, και το βράδυ σαλάτα η φρούτα η γιαούρτι. Και αν δεν μας πιστεύεις πήγαινε στο site της Τατιάνας να δείς την «θαυματουργή» δίαιτα. Είναι ένα συνηθισμένο διαιτολόγιο. Δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Όσοι έχετε κάνει δίαιτα σίγουρα έχετε δει τέτοιες δίαιτες δεκάδες φορές. Δεν χρειάζεται να είσαι διαιτολόγος για να το καταλάβεις αυτό. Στο μόνο που διαφέρει αυτή η δίαιτα είναι ότι τη προώθησε ένας γνωστός. Αυτή η δίαιτα είναι απόδειξη για το πόσο μεγάλη σημασία και επιρροή έχει η έγκριση ενός σελέμπριτι: Μία συνηθισμένη δίαιτα μεταμορφώθηκε σε θαυματουργή. 

8 σχόλια:

  1. επειδη τη κανει η τατιανα εγινε ακομα πιο θαυματουργη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαθολου πρωτεινη στο πρωινο και υδατανθρακες-φρουκτωζη κιολας για βραδυνο??Ελεος.. Αυτο δεν θα πρεπε να λεγεται ουτε καν διαιτα με 3 τοσο χαλια γευματα την ημερα...Ο κοσμος θελει να τρωει κ ναναι και φιτ γιαυτο κανουν χρυσες δουλειες οι διαιτολογοι και τα γυμναστηρια ενα μηνα πριν το καλοκαιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε λίγο τις απόψεις μας περί ποσότητας φαγητού; Μήπως το καθημερινό "ξεκοίλιασμα" και ο καναπές μας έχουν φτάσει στο σημείο που βρισκόμαστε; Μήπως το φαγητό που σαβουριάζαμε άλλοτε τα ΣΚ έχει μπεί στην καθημερινή μας διατροφική συνήθεια; Για σκεφτείτε το κι αφήστε τις δίαιτες στην άκρη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε σε μια διατροφική συνήθεια και να συνειδητοποιήσουμε ότι από δω και πέρα η ζωή μας θα είναι έτσι. Και επιτέλους ας αρχίσουμε να δίνουμε σημασία σε άλλα απολαυστικά πράγματα της ζωής μας και όχι κατά κόρον στο φαγητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια ελεος! το χαλια που το ειδατε???????
    το οτι ειναι ενασ υγιεινος τροπος διατροφης καθολου δεν το προσεξε κανεις? ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΗ, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ORAC ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ.Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ τη δοκίμασα... και τη συνεχίζω τη συγκεκριμένη δίαιτα... αλλά πια έχει γίνει τρόπος διατροφής πια... εδώ και 4 μήνες περίπου... έχασα 18 κιλά με διαιτολόγο της ομάδας του κ. Γρηγοράκη. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα τελείως προσωπικό, κομμένο και ραμμένο στην περίπτωση μου και στις διατροφικές συνήθειες μου, με πολλές αλλαγές κάθε βδομάδα (για να μην είναι βαρετό και μονότονο), ένα πρόγραμμα που έχει όλες τις τροφές όλων των ομάδων και αυτών που περιέχουν αντιοξειδωτικά και αυτών που δεν έχουν. Νιώθω πλήρης και δεν πεινάω καθόλου. Επίσης έχω απίστευτη ευφορία και ευεξία...!!!! Έχει γίνει τρόπος ζωής μου πια...!!

    το ότι την ακολουθεί η Τατιάνα Στεφανίδου και έχει ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο με συγκεκριμένες τροφές,- που δεν συμπεριλαμβάνονται "πρωτεινη στο πρωινο και υδατανθρακες-φρουκτοζη κιολας για βραδυνό"- δεν αναιρεί τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου προγράμματος. Δεν μπορούμε να το κρίνουμε από τη συγκεκριμένη μόνο περίπτωση. Το συγκεκριμένο διαιτολόγιο, είναι φτιαγμένο για τη κ. Στεφανίδου, τις ανάγκες της και τις διατροφικές της συνήθειες. Μπορεί η κ. Στεφανίδου να μη θέλει στη διατροφή της πρωτείνες ή να προτιμάει φρουκτόζη τις βραδινές ώρες...!!!

    Επίσης, κάποιος δεν έπρεπε να προωθήσει αυτόν τον τρόπο διατροφής. ? ο κ. Γρηγοράκης έγινε γνωστός και "σελέμπριτι" - για σας- με την προώθηση του βιβλίου και του προγράμματος. Δεν τον γνώριζαν πολλοί -αν όχι όλοι- νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι, παιδια τοση αρνιτικοτητα? Πιστευω, πως ειναι ισορροπιμενο προγραμμα διατροφης και μαληστα καθολου μονοτονο. Και το πρωινο ειναι πολυ καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή