9/09/2018

Ιστοσελίδα Διαιτολόγων Με Διαφήμιση Coca Cola Φάτσα Κάρτα


Κοιτάζοντας μια ιστοσελίδα όπου συνεργάζονται πάνω από 50 διαιτολόγοι, βλέπω φάτσα κάρτα μια ωραία διαφήμιση της Coca Cola. Τελικά ακόμα δεν μάθανε; Δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν την αξιοπιστία τους έτσι;


Και δώστε προσοχή: δεν είναι adsense διαφήμιση που μπορεί να μπήκε τυχαία από την google. Είναι στοχευμένη διαφήμιση και μάλιστα με τίτλο από πάνω. Βέβαια φαντάζομαι πολλοί από τους αρθρογράφους της ιστοσελίδας (που αμφιβάλω αν πληρώνονται) δεν γνωρίζουν για την συμφωνία διαφήμισης με τη Coca Cola, ωστόσο καλό είναι να κοιτάνε πριν συνεργαστούν με κάποια ιστοσελίδα. Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον ανήκει η ιστοσελίδα, αλλά έχουμε μία ιδέα. Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για τη στρατηγική των εταιριών αναψυκτικών και τις σχέσεις τους με τους διαιτολόγους. 



Πέρυσι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων δημιούργησε ένα βίντεο για το πως πρέπει το κοινό να εμπιστεύεται τους διαιτολόγους, όπως αναφέρουν:  "H νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο διαιτολόγος στην υγεία, την εκπαίδευση και ορθή ενημέρωση" και φυσικά με την ευγενική χορηγία της Coca Cola. 

Υπάρχει αμεροληψία και αντικειμενικότητα όταν δέχεσαι χρήματα από εταιρία αναψυκτικών; Μάλλον όχι. Κατά τα άλλα οι διαιτολόγοι κυνηγάνε άτομα με μεταπτυχιακά και γιατρούς, αλλά δεν κοιτάνε τη δικά τους λάθη.

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε διαιτολόγε. Κρίμα όμως με αυτές τις διαφημίσεις. Ευτυχώς υπάρχετε και εσείς- ελπίζω σε νεες αναρτησεις και κριτικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I am very much impressed with your content that you have shared in this article. It is a nice informative post. I am expecting the next blog from you. Now its time to avail Best Tire Change Service in Washington DC for more information.

    ΑπάντησηΔιαγραφή