5/29/2010

Σχετικά με τη Creta Farm

Αγαπητέ Διαιτολόγε!
Είμαι εξοργισμένη με την καινούργια διαφήμιση της Creta Farms, αυτή με τον Μπέζο, που στην ουσία θέλει να μας πει ότι η συγκεκριμένη σειρά Εν Ελλάδι της εταιρίας είναι παρασκευασμένη από φιλετάκια απολεπισμένα πασπαλισμένα με παρθένο ελαιόλαδο! και μάλιστα μας προτρέπει να ταΐσουμε τα παιδιά μας με αυτές τις βόμβες συντηρητικών και επεξεργασμένων ουσιών! Θα μου πεις μα είναι τόσο χαζός ο κόσμος? Ω ναι δυστυχώς είναι και ακόμα ποιο χαζός! Είμαι στο χώρο των τροφίμων πολλά χρόνια και μάλιστα εμπορεύομαι και τα συγκεκριμένα προϊόντα και ξέρω πολύ καλά ότι η μεγαλύτερη μερίδα των καταναλωτών είναι αγοραστικά πρόβατα και κάτι τέτοια μηνύματα τους περνάνε στο υποσυνείδητο! ...Άλλωστε δεν θα γινόντουσαν τέτοιες πολυδάπανες διαφημίσεις αν δεν είχαν πραγματικό αντίκτυπο στις πωλήσεις των εταιριών!
Τα υπονοούμενα και το θράσος της εταιρίας έχουν περάσει κατα πολλού το όριο, που είναι η προστασία καταναλωτή?  


Με εκτίμηση

Αναγνώστης

7 σχόλια:

  1. Απολύτως σωστές οι ανησυχίες του αναγνώστη για μια εταιρεία που κοροϊδεύει κατεπανάληψη τον καταναλωτή. Ομως μήπως θα έπρεπε και εσύ αγαπητέ "διαιτολόγε" να μας πεις ποιος είσαι ή έστω να αναρτήσεις κάποιο μικρό σου βιογραφικό ? Τιμητής των πάντων και ταυτόχρονα κρυμμένος ανώνυμα πίσω από ένα blog δεν ταιριάζει...Η μήπως υπάρχει κάποιο συμφέρον πίσω από την ανωνυμία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανωνυμία δίνει τη δυνατότητα αντικειμενικότητας και αμεροληψίας. Το υλικό που ανεβάζουμε μιλάει από μόνο του. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πληροφορίες για την διατροφή που είναι αξιόπιστες και υπεύθυνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε ανώνυμε πόσο θράσος μπορεί να έχεις που τη λές στον Διαιτολόγο ότι είναι ανώνυμος την ίδια στιγμή που εσύ ο ίδιος δεν το ζητάς επώνυμα. Κρά(ε)τα και λίγο τα προσχήματα μην καρφώνεσαι. Ο Διαιτολόγος λέει σωστά πράγματα και σε πληροφορώ ότι από όταν ξεκίνησα να διαβάζω την blogara αυτή έχω χάσει 7,5 κιλά και συνεχίζω ακάθεκτος χωρίς πλέον αλλαντικά, αναψυκτικά και υποτιθέμενα προϊόντα αδυνατίσματος. Καταλαβαίνεις για τί μιλάμε;7,5 κιλά με σωστό τάισμα και όχι πείνες και τα σχετικά. Δοκίμασέ το κι εσύ και κάνε κριτική σε κανά παχυντικό σκουπίδι και όχι στον ιδιοκτήτη του blog.

    Πάντα φιλικά,

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπευθυνη και αμεροληπτη πληροφορηση δινεται μονο απο επιστημονες με ονοματεπωνυμο. Η συσταση του τι να φας και του τι να μην φας εμπλεκει την Δημοσια Υγεια και οποιος παιζει με την Δημοσια Υγεια πρεπει να εχει το σθενος να δηλωσει το ονομα του. Θα ησουν λοιπον "διαιτολογε" πραγματικα ισχυρος αν δηλωνες ποιος εισαι. Αν η θεση μου ηταν να δωσω συσταση στο γενικο πληθυσμο σαφεστατα και θα δηλωνα ποιος ειμαι Δημητρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το ποιος είναι ο Διαιτολόγος, πιάσε τον κατάλογο και διάλεξε ένα όνομα. Είδαμε και τους επώνυμους τι κάνουν. Ο Μπέζος προωθεί τα καρδιακά και ο Μποτρίνι τον καρκίνο, με τρόπο κατά τα άλλα υγιεινό. Σαν blog που είναι το natofao, προβάλλει απόψεις και δεν εξαναγκάζει κανέναν να τις συμμερίζεται, γι' αυτό και τα σχόλια είναι ανοικτά. Στο δια ταύτα έχεις να μας πείς κάτι για τα αλλαντικά της Creta Farm?Πιστεύεις ότι είναι καλό να τα τρώμε;Στο παιδί σου θα τα έδινες;
    Φιλικά,

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε Δημητρη
    νομιζω πως ξερεις να διαβαζεις.. Εγραψα και ξαναγραφω οτι η Creta Farm κοροιδευει τον κοσμο σφετεριζομενη τις αξιες του ελαιολαδου για ενα προιον (αλλαντικα) που ουδεμια σχεση εχει με το ελαιολαδο. Αν υπηρχε κρατος θα έπρεπε να τους πανε μεσα για ακρως παραπλανητικη διαφημιση. Χωρια που θα επρεπε να λογοδοτησουν πρωτα οι καρδιολογοι που προσυπεγραψαν την καμπανια.. Ομως αν θελουμε να παει μποστα η κρητικη που ασκει το blog πρεπει να υπαρξει επωνυμια και τοτε ολοι θα συμπραξουμε με καποιον που εως τοτε δεν εχει δικαιωμα να προτεινει ανωμυμα τι να φαμε και τι να μην φαμε.. Ελλας.. Οτι δηλωσεις εισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σείς. Τα αλλαντικά είναι ψημένα η δεν είναι? Γιατι αν είναι, τι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι αυτό που έχουν (είχαν, άν υποθέσουμε οτι είχαν) καθώς όλοι γνωρίζουμε οτι το έξτρα παρθένο παράγεται κρύο και όταν θερμανθεί παύει να είναι "έξτρα παρθένο"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή